Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lux- trafiłaś w sedno!!! [emoji38] ale Karila stawia poprzeczkę wysoko- to ja muszę równaća dacie? bo ja nie kuzwa, no wiem, ze pewnie nie wytrzymam do terminu @![]()
No nie możesz się wysypaćLux- trafiłaś w sedno!!! [emoji38] ale Karila stawia poprzeczkę wysoko- to ja muszę równać
Mam nadzieje ze dolacze do ciebie do przyszlych mam pazdziernikowych ...ale narazie nie zapeszam..czekam na test w niedziele!Martinka ja mam cykl 26 dniowe
a raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają Ja tak samo, czas spać, bo jutro cza iść do pracyNo to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chcea raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają
ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki?
zaciskam kciukasy &&&&