Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Byłam dzisiaj u gina i dopytalam o Acard, mi kazał brać 2x1, cały cykl, nie przerywając na miesiączkę.No to tak wzięłam wszystkiego po jednej tabletce z wyjątkiem acardu i niech się dzieje co chcea raczej niech mi wzrasta płodność czy jakkolwiek można to nazwać. Niech po prostu moja macica tworzy przyjemne środowisko dla starań które za kilka dni znów ruszają
ja już po kąpieli i gotowa do snu. Jutro ciężki dzień, sporo spraw do załatwienia więc już się kładę. Dobrej nocy kochane. Ciekawe która jutro ujrzy magiczne dwie kreseczki?
zaciskam kciukasy &&&&
No ale to nie moja opinia tylko zalecenie mojego gina.Bertha dzien po owu to stanowczo za wczesnie
To tez. Ale mi powiedzial ze jak wezme za wczesnie( a owu juz mialam potwierdzone monitoringiem) to zanim komorka gdzies tam dotrze to wszystko moze jyz byc na tyle twarde czy cos tam ze ona sie nie przebije. Nie wiem dokladnie o co chodzi bo tak nie do konca go sluchalam z tym .Chyba chodzi o to ze moze wstrzymać owu czy cos alw nie znam sie az tak![]()
A czemu wiesiołka nie mozna w 2 fazie ?
Aha, no widzisz.. To na pewno następnym razem wezmę pózniejTo tez. Ale mi powiedzial ze jak wezme za wczesnie( a owu juz mialam potwierdzone monitoringiem) to zanim komorka gdzies tam dotrze to wszystko moze jyz byc na tyle twarde czy cos tam ze ona sie nie przebije. Nie wiem dokladnie o co chodzi bo tak nie do konca go sluchalam z tym .