Luxuorius
Moderatorka
czemu myslisz, ze sie nie udalo?Hej dziewczyny, dzisiaj minęły mi chyba dni płodne o ile je miałam.Dzisiaj 18dc. Teraz tylko czekanie. Myślę jednak że ten cykl nie był nasz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czemu myslisz, ze sie nie udalo?Hej dziewczyny, dzisiaj minęły mi chyba dni płodne o ile je miałam.Dzisiaj 18dc. Teraz tylko czekanie. Myślę jednak że ten cykl nie był nasz.
Co wiem o tym, bo mam swoje urodziny 16.12No i dostałam okres...No cóż jak widać nie będzie tak miło jak z pierwsza ciążą - jeden sex i HelenkaChciałam się też przywitać jako nowa uczestniczka zabawy
Mam nadzieję ,że to nie spowoduje ,że zostane tu na długo. Ja sobie wymyslilam ze kolejny cykl sie jeszcze staramy a potem przerwa bo nie chce drugiego dziecka w kolicy urodzin pierwszego - 16.12 - bo to jest tragedia - zaczyna sie od mikolajkow, urodziny, swieta, sylwester...jak mi jeszcze dojda drugie urodziny to padne
pozdrawiam was i zycze powodzenia
![]()
i kasa leciMnie, jako matkę chrzestną, też to dobija, mój siostrzeniec jest z 10.12,a siostrzenica 24.12...
moj facet ma 4 chrzesniakow, ja jedna, ale wlasnie ta mala mamy wspolnie trzymana do chrztu wiec wspolny prezent jej dajemy, gorzej z tamta trojkaa moja za dwa dni i cycki mi zaro odpadna
Ja dopiero 26, a myślałam, że J nie wyjdzie cało wczorajszego wieczoru, wszystko mnie tak irytowało, że chciałam mu zrobić krzywdęa moja za dwa dni i cycki mi zaro odpadna
Ja miałam 5 stycznia ale nie diagnostyczną tylko operacyjną,bo miałam polipy,a one podobno działają jak antykoncepcja.I już mam miesiączkę,z tego co wyczytałam to dość szybko dostałam.Aczkolwiek według mojego cyklu to praktycznie prawidłowo.Czytałam na forach że dużo dziewczyn zaszło zaraz w pierwszym cyklu po histeroskopii,też bym chciałaPyzia ja jestem po histeroskopi ostatnią miałam w listopadzie i teraz staram się o dzidzie wiec czekamzobaczymy co bedzie