Luxuorius
Moderatorka
mnie o dziwo jeszcze nie szarpie, jeszczeJa dopiero 26, a myślałam, że J nie wyjdzie cało wczorajszego wieczoru, wszystko mnie tak irytowało, że chciałam mu zrobić krzywdę![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie o dziwo jeszcze nie szarpie, jeszczeJa dopiero 26, a myślałam, że J nie wyjdzie cało wczorajszego wieczoru, wszystko mnie tak irytowało, że chciałam mu zrobić krzywdę![]()

ile masz latek?Ja miałam 5 stycznia ale nie diagnostyczną tylko operacyjną,bo miałam polipy,a one podobno działają jak antykoncepcja.I już mam miesiączkę,z tego co wyczytałam to dość szybko dostałam.Aczkolwiek według mojego cyklu to praktycznie prawidłowo.Czytałam na forach że dużo dziewczyn zaszło zaraz w pierwszym cyklu po histeroskopii,też bym chciała20 lat staram się o dziecko i to naprawdę ostatni dzwonek bo stara baba juz jestem
![]()
Niestety prawie 20 lat trwało zanim trafiłam na lekarza,który w końcu zrobił co trzeba,dostrzegł co trzeba i dał nadziejęPyzia 20 lat?
i nie masz jeszcze dzieci? kurcze wspolczuje Ci bardzoNiedługo skończę 41 więc jestem raczej weteranką![]()

No nie mam...i nie masz jeszcze dzieci? kurcze wspolczuje Ci bardzo![]()
nadzieja umiera ostatnia, zycze Ci powodzenia,bo pamietaj, ze na koncu kazdej drogi, kazdej walki czeka nagrodaNo nie mam...A wychowałam juz ośmioro od noworodka do przedszkola,a niektóre dalej.Jestem juz "przyszywaną" babcią
Ale dopóki jest nadzieja dopóty trzeba wierzyć....