reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
@bertha już cię lubię.. :p 16.12 piekny dzien..no ale widze ze nie tylko ja wiem ze czas okolo swiateczny , wydatki, imprezki, rodzina to naprawde tragedia... - @pyzia-75 trzymam moooocnooo kciuki! Cudownie że jeszcze masz nadzieje i mysle ze ci sie uda :) Ja teraz nie wiem czy podejsc do tego kolejnego cyklu na luzaku i sie poprostu bzykac co 2 dni caly miesiac..ahhaha...czy jednak jakies testy owu - nigdy nic w kierunku staran nie robilam i sie na tym kompletnie nie znam - ile wy sie juz staracie ?
My się staramy gdzieś koło 18-20 cykli. W tym na początku starań ciąża biochemiczna a w lutym 2015 zakończono u mnie ciąże pozamaciczną w 11tc.

Pyza dobrze że trafiłaś do mas te forum jest szczęśliwe ;) . Ja też miałam histeroskopie operacyjna wycinali mi przegrodę w macicy bo miałam dwurozna z przrgrodą na szczęście żadnych polipów czy mięśniaków nie miałam . Od lekarza ktory wykonywał mi ten zabieg mam zielone światełko na staranka . Takze tobie musi się udać czego ci serdecznie życzę

Martinek fajnie że możesz sobie zaplanować kiedy dziecko ma przyjsc na świat !! Jesteś jakąś czarodziejką ? Czy to ma jakieś znaczenie kiedy dziecko przyjdzie na świat w czasach gdy co 2-3 kobieta ma problemy z zajściem i donoszeniem . Dla mnie to nie ma znaczenia czy to bedzie wiosna , lato , jesień czy zima wazne żeby było zdrowe i szczęśliwe . Ja jestem z kwietnia i moj facet kupuje mi co miesiąc coś bo są walentynki , pozniej dzien kobiet , moje urodziny pozniej w maju moje imieniny a czerwcu dzien dziecka .

Pyza dobrze że trafiłaś do mas te forum jest szczęśliwe ;) . Ja też miałam histeroskopie operacyjna wycinali mi przegrodę w macicy bo miałam dwurozna z przrgrodą na szczęście żadnych polipów czy mięśniaków nie miałam . Od lekarza ktory wykonywał mi ten zabieg mam zielone światełko na staranka . Takze tobie musi się udać czego ci serdecznie życzę
Długo szukałam odpowiedniego forum dla siebie :) Tak więc jeśli to jest szczęśliwe to warto było szukać :)

Pyza zostań z nami i dziel się z nami swoimi obawami ;)
Ojjj obaw jest mnóstwo...Tak długo sie starałam i teraz jak jest to prawie realne to dopiero zaczęłam się bać...Czy nie jestem za stara,czy w ogóle się uda,czy dziecko będzie zdrowe,czy podołam je wychować.Takich "czy" jest ogrom...Już sama nie wiem,skołowana jestem.Parę lat temu pogodziłam się że dziecka nie urodzę,a tu nagle bummm...Jak bym w łeb dostała ha ha :D

reklama
Martinek fajnie że możesz sobie zaplanować kiedy dziecko ma przyjsc na świat !! Jesteś jakąś czarodziejką ? Czy to ma jakieś znaczenie kiedy dziecko przyjdzie na świat w czasach gdy co 2-3 kobieta ma problemy z zajściem i donoszeniem . Dla mnie to nie ma znaczenia czy to bedzie wiosna , lato , jesień czy zima wazne żeby było zdrowe i szczęśliwe . Ja jestem z kwietnia i moj facet kupuje mi co miesiąc coś bo są walentynki , pozniej dzien kobiet , moje urodziny pozniej w maju moje imieniny a czerwcu dzien dziecka .
mam takie samo zdanie, niewazny miesiac urodzenia,wazne, ze sie zajdzie i szczęśliwie donosi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry