reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej :) Jak tam wam niedziela mija?
Ja dostałam @ Nie wiem po jaką cholerę się łudziłam :( Krwawienie ustąpiło tylko na czas brania duphastonu.. Powiem wam że mam już dość... To dopiero był 25 dc ehh no nic, wychodzi na to że zaczynam już nowy :( Oby tylko naprawdę wreszcie okres trwał max tydzień bo ja się chyba załamie... Jajniki mnie nawalają strasznie :( Jestem załamana :(

reklama
Lyara uszy do gory. Wszystko musi potrwac, az sie unormuje.

Agnesis spokojnie. Za wczesnie na testy. Mysl o czyms innym.
Ja tak sie staram.

Ja teraz mam 11 dc. Takze staramy sie. Zobaczymy co bedzie. Maz jutro na delegacje a w srode wraca. Widzialam Wasza dyskusje. Moim zdaniem to zalezy w jakiej jest sie sytuacji. Ja osobiscie po straconej ciazy chce miec babelka. Nie wazne, w ktorym miesiacu. Milej niedzieli.

Hej :) Jak tam wam niedziela mija?
Ja dostałam @ Nie wiem po jaką cholerę się łudziłam :( Krwawienie ustąpiło tylko na czas brania duphastonu.. Powiem wam że mam już dość... To dopiero był 25 dc ehh no nic, wychodzi na to że zaczynam już nowy :( Oby tylko naprawdę wreszcie okres trwał max tydzień bo ja się chyba załamie... Jajniki mnie nawalają strasznie :( Jestem załamana :(
nie podoba mi sie to, znajdz jakiegos lekarza, ktory Ci pomoze, bo sie wykonczysz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry