reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
My tam chcemy poleciec dopiero z dziecmi bo tam piekne plaze sa, a tak balismy sie ze bysmy sie tam zanudzili. Bo my raczej z takich lazikow jestesmy, nie opalamy sie i nie plazujemy tylko lazimy.

Ovli a byliscie na Lanzarote w Parku Timanfaya i na Mirador del Rio na tym tarasie widokowym co widac sasiednia wyspe? Niesamowite wrazenia

Jak tam dziewczyny starania? Która na dniach testuje?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie :Dtak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?

Jak tam dziewczyny starania? Która na dniach testuje?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie :Dtak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?
Mania to mamy ten sam problem bo moja @ ma przyjsc w piatek.

Mania teraz mi sie przypomniało ale ja miałam faktycznie tak ze jak mnie mdlilo to czesto leciałam na kibelek ... Zamiast Gora to dołem i to było faktycznie takie dziwne w ciazy , ale zdecydowanie bardziej komfortowa opcja :) 3 mam wiex kciuki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry