Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy się w kupiedzieki![]()
wiecie co...ja to juz nie wiem co mam myslec...troche sie boje ze nie bedzie nam juz dane miec drugiego dziecka...jestem podlamana ...niestety...dzis wzielam sie za testy owulacyjne pierwszy raz w zyciu...choc przy nieregularnych okresach to i to niewiele pomoze...jak to z wami jest? jak to robicie ze nie tracicie nadzieji?
Pojawi sięmyslicie ze te testy pomoga?...no nic zobaczymy...dziwne to jest bo mamy juz synka ...chociaz z nim zaszlam w ciaze majac 25 lat i wtedy zajelo nam to 5 mcy tylko z kalendrzykiem...teraz te testy kupilam i dzis oczywiscie niski poziom wiecc lipa... jak to bylo u was ? czy mozliwe jest zeby nie owulowac w wieku 31 lat (prawie)? dopiero zaczynam konsultacje z moim rodzinnym lekarzem i skierowal mnie na testy krwi na hormony ale oczywiscie nie trafilam w daty przed okresem i musze czekac na przyszly miesiac wrrr...dziwne to jest ze 1 dziecko juz jest a drugie nie chce sie pojawic![]()
szkoda ze w uk mieszkam bo zeby sie dostac do gina tutaj to masakra
no nic .. czekam az i mnie sie udzieli troche waszego dobrego humoru