CzarnaMadzia
Moderatorka
Niestety @ przyszła ..... 3 cyklu witaj!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywam w szpitaluSojnabig dawaj znac jak juz będziesz odpoczywać![]()
Dzieki
Czarna do 3 razy sztuka![]()
coo??? Czemu tam jesteś?Odpoczywam w szpitalu![]()
Zaczęłam plamic na brązowo i się wystraszylam bo przecież biorę duphaston... I pojechałam na IP a oni mnie na oddziale zostawili...coo??? Czemu tam jesteś?
No właśnie jeszcze nic... Leżę to od godziny i czekam na lekarza... Ale mi się wydaje że to po wczorajszym usg...Bedzie dobrze! Z tego co inne mowily to tak sie zdarza.a co mowia w szpitalu?
Nie wiem nic właśnie jeszczeSoinabig ale z ciąża ok? Widzisz cholera trzeba od razu sie oszczędzać nje ma
Co! Zobaczysz bedzie dobrze alw proszę juz nie wracać do pracy do czasu rozwiązania![]()
Spoko podadzą Ci magnez w kroplowkach luteinę dowcipna poleżysz i przejdzie :*
Ojoj zazdroszczę, też miałam tak z pierwszą ciąża. Mdli mnie większość dnia..Ja jakbym wogole w ciazy nie byla :-)
To chyba dużo za dużo. Czarna kawa tez pobudza. Raczej słaba można pić :-)Misie a jak to jest z herbata w ciąży? Bo ja jak 10 dziennie nie wypije to choruje i teraz nie wiem bo czytam żeby z nią nie przesadzać![]()
Szkoda :-( oby w kolejnym się udało :-*Niestety @ przyszła ..... 3 cyklu witaj!
Ojej kochana. Na pewno dadzą Ci leki i będzie dobrze. Dobrze e pojechalasNie wiem nic właśnie jeszczeżadnych badań tylko leżę i czekam... Coraz mniej tego brązowego.. Mam nadzieję że nic złego się nie okaze..
Już poinformowałam kierowniczke że do pracy nie wracam![]()