reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów
Ja miałam tak jak ty w pierwszym poronieniu i karetka po mnie przyjechała . Oczyszczacz się ale jedz na IP bo mozesz za duzo krwi stracić i aię odwodnić .

Sonja jedz kochana do szpitala może będziesz musiała dostać kroplówkę i jak ból nie ustąpi to dadzą też przeciwbolową. Nie zaszkodzi a lepiej być w takiej sytuacji pod obserwacją. Tulę mocno.

Dziewczyny wracam do was na chwilę. Strasznie się martwię czy znów nie wyląduje na IP. W nocy obudziłam się z przerażającym bólem w krzyżu i podbrzuszu, nic nie pomagalo ani ibuprom ani nospa, dziś cały dzień mnie trzyma i zaczęły ze mnie iść dosyć duże skrzepy... Ból się powoli zmniejsza ale znów zaaplikowalam dawkę nospy i ibupromu bo był nie do wytrzymania. Myślicie że to dopiero teraz zaczęło ze mnie schodzić? Cała się trzęse z nerwów
Sojnabig jedz na IP. To nie żarty. Może się oczyszczasz a może będzie potrzeba żeby Cię oczyścić. Tulę mocno

Moje polędwiczki ;)

Załączniki

• 1456236395976.jpg
    1456236395976.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry