G
Gość
Gość
8 marca jade do gina i byc moze ze zaczniemy juz stymulacje, jesli zdaze sie wstrzelic w 2dc. Jesli @ przyjdzie wczesniej to stymulacja dopiero w kwietniu.Wiem kochana
A jak tam u Ciebie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
8 marca jade do gina i byc moze ze zaczniemy juz stymulacje, jesli zdaze sie wstrzelic w 2dc. Jesli @ przyjdzie wczesniej to stymulacja dopiero w kwietniu.Wiem kochana
A jak tam u Ciebie ?
Nessi wlasnie przestalam sie denerwowac odkad podjelismy decyzje o in vitro. Ze smutasa zrobilam sie znow wesola osoba i ciesze sie z zycia. Napewno to tez zasluga nowej pracy, robie to co lubie i nie mysle o problemach.8 marca ... Dzień Kobiet ... Będę trzymała kciuki zatem ...denerwujesz sie ?
Nessi wlasnie przestalam sie denerwowac odkad podjelismy decyzje o in vitro. Ze smutasa zrobilam sie znow wesola osoba i ciesze sie z zycia. Napewno to tez zasluga nowej pracy, robie to co lubie i nie mysle o problemach.
Moze mi tez sie w koncu wszystko pouklada![]()
Ważne, że znowu się uśmiechasz, to najwazniejsze,. Wierzę, że los, Bóg, w zalezności w co wierzysz wynagrodzi Ci te wszystkie trudy
i cierpienia.