reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny,
Needi ja wlasnie teraz mam @ wiec teraz czekam do nastepnego okna.

Ankaka. Zjadlas cos, ze masz rewolucje, czy nie widomo od czego ?

Ja tez uzywam kalendarzyka na tel nazywa sie ovia, mialam inny ale tamten za skomplikowany z jakimis wykresami do mierzenia wszystkiego.

Jak u Was dziewczyny przed weekendem ? Jakies plany ?

Hello!

Ruda no mi się wydaje, że przy staraniach wiek coś tam mówi... i coś czuję, że najstarsza z Was jestem :-) Czy któraś ma czas i podjęłaby się zrobić taką tabelkę?? bo chyba większości pomysł się spodobał...?

Ja się nie nakręcam, a kurcze ciężko z Wami!!! :D Ja po dwóch cyklach nakręcania się, mówię dość. I dopiero jak mi sie @ spóźni z 5 dni i coś mnie będzie bolało, zrobię test. Nie wcześniej. Ja pitole, nic gorszego jak jedna kreska na teście i wkręcanie sobie objawów. To nie na moje nerwy. :) Także ja będę rozmaiwać z Wami o pogodzie chyba :-D

My jutro idziemy na integracyjny piknik przedszkolny w stylu pirackim :rofl2: Młodej coś zorganizuje od sąsiada,a le ja i stary chyba w chustkach na łbie tylko wyskoczymy :-) Bo nie wiem co mam zorganizować. Nie mam żadnej długiej spódnicy nawet... Ale będzie zimno jak nie wiem pewnie, więc ważne, że na łbie coś będzie widać. I heja.:sorry:

malami - daj znać chociaż co i jak!!!

Hello!

Ruda no mi się wydaje, że przy staraniach wiek coś tam mówi... i coś czuję, że najstarsza z Was jestem :-) Czy któraś ma czas i podjęłaby się zrobić taką tabelkę?? bo chyba większości pomysł się spodobał...?

Ja się nie nakręcam, a kurcze ciężko z Wami!!! :D Ja po dwóch cyklach nakręcania się, mówię dość. I dopiero jak mi sie @ spóźni z 5 dni i coś mnie będzie bolało, zrobię test. Nie wcześniej. Ja pitole, nic gorszego jak jedna kreska na teście i wkręcanie sobie objawów. To nie na moje nerwy. :) Także ja będę rozmaiwać z Wami o pogodzie chyba :-D

My jutro idziemy na integracyjny piknik przedszkolny w stylu pirackim :rofl2: Młodej coś zorganizuje od sąsiada,a le ja i stary chyba w chustkach na łbie tylko wyskoczymy :-) Bo nie wiem co mam zorganizować. Nie mam żadnej długiej spódnicy nawet... Ale będzie zimno jak nie wiem pewnie, więc ważne, że na łbie coś będzie widać. I heja.:sorry:

malami - daj znać chociaż co i jak!!!

Ja tez powiedzialam soboe ze dopiero jak nie dostane @ zrobie test. Nie chce sie znowu 5 raz nakrecac. Psychika mi siada.

Część dziewczyny:-) widzę ze ani Malami ani Olha SE nie odezwaly.... :/
Chyba ze Olha z mężem tak świętują ze zapomniala Nam tu powiedzie o czymś haha

Ja wlasnie wrócilam od Gina z wizyty. Nie spodziewalam się ze AZ tak szybko zobacze moje 5.6 mm malenstwo i bijące jak szalone serducho. Piękny widok!! Dziewczyny ze wszystkich SIL Wam życzę tego co ja teraz czuje i wierze gleboko Ze tak wlasnie się stanie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry