reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wiedziałam że ciężko mi będzie was nadrobić :). Pamiętam tylko, że widziałam dwie kreseczki, a zatem z całego serca gratuluję!

Sporo osób będzie w najbliższym czasie testowało - dziewczyny trzymam kciuki!!

reklama
Anetka pytałaś o testy ovu. Z tego co pamiętam z instrukcji to ok. 24h-36h przed ovu jest skok i wtedy kreska testowa powinna być tak samo ciemna lub nawet ciemniejsza od kontrolnej. Myślę że przytulanki czwartkowe mogą jeszcze być owocne jeśli założymy że jeszcze nie było skoku.

Ostatnia edycja:
Mehle mam z Nim takie przeboje od czasu jak w wieku 3mscy przeszedł zapalenie krtani wraz z oskrzelsmi.... od tego czasu jak na zawolanie dostaje takich ataków. Zwlaszcza jak zaczyna się sezon grzewczy ... kaloryfery. To jest moja najgorsza zmora. W sypialni pozakrecane i cala zimę śpimy sobie w pizdziawicy :-) ale My to lubimy. Ja malutkiego od urodzenia hartowalam co bardzo nie podobalo się mojej teściowej. Ona to na te swoje dziecka huhala i dmuchala a teraz co? Wszystkie wiecznie chore. W klimie w lecie nie jeżdżą bo zaraz chore gardla. A jak troszkę spadnie temp to od razu czapki i szaliki ... chore!!!!! Wiec jak jej to powiedzialam co myślę na temat jej metod to sobie zwatpila :-) :-)
Wracając do malego. Chodzilismy po lekarz ach i stwierdzil ze jest krtaniowcem taki się juz urodzil... z wiekiem to ustępuje i przeważnie nie wiadomo kiedy... tak hop siup i nie ma! Ale jest tez gorsza teza. Astma. Ale dopiero w wieku 4 lat podobno można jakieś badania na to zrobić. Jest to bardzo prawdopodobne z racji tego ze mój brat ma astmę :/ a to niestety dziedziczne

Tarantina no to faktycznie niewesolo. Jesli chodzi o zapalenie krtani to mi lekarka mowila ze najniebezpieczniejsze jest dla dzieci do 6 roku zycia bo do tego momentu ta krtan jest jeszcze niewyksztalcona w pelni. A potem ta choroba jest juz rzadsza lub calkowicie zanika. My mieszkamy w domu z piecem a za chwile bedziemy przeprowadzac sie do mieszkania z kominkiem wiec problemu ze zbyt suchym powietrzem nie mamy. Jednak w zeszlym roku skutecznie przestraszylam sie zapalenia krtani i od tej pory kazdy inaczej brzmiacy kaszel u malej wzbudza moj niepokoj.
Oby u Twojego synka to jednak nie byla astma! No i zeby te cholerne ataki minely. Zycze z calego serca!

heeej
Matko kiedy ja to nadrobie...:szok:

Gratuluje Wam II kreseczek dziewczyny...super :-D

Ja tez chce do tajniaków...

Wiecie dopadly mnie watpliwosci...Czy dam rade, znowu od poczatku to samo...Moj syn od 2 mca zycia budzil sie nawet co 5 min...skonczyl 3,5 roku i jakos zaczely sie noce gdzie moglam spac nawet 2,3 godz...nie pamietam kiedy przespalam calutka...nie czesto to sie zdarza..... teraz ma 4,5 latka i nadal sie drze w nocy,nie moge go dobudzic...masakra... i tak mysle ze tu by doszedl maluszek a on by co godzine wyl (jak poprzedniej nocy)...i co ja wtedy zrobie?? Bede chodzila jak zombie...matko...jakis dol mnie dopadl..

Chcialam tylko powiedzieć że ja ciągle pisze z telefonu a grup tu nie ma więc zostanę na forum.

Giska i Ewix. Wy razem zaciskkajcie kolana. Ja zaczynam plamic coraz mocniej. @. Dzisiejszy dzień uważam za oficjalnie spierdzielony. Jest mi smutno i źle i szaro. Chce mieć drugie dziecko bo już jedno daje mi szczęście a co dopiero dwoje. I będę płakać i smucic się za każdym razem kiedy dostane@ bo bardzo mi na tym zależy. Nie umialabym od razu przestawić sie na nowy cykl. Buuiu :'(

reklama
Chcialam tylko powiedzieć że ja ciągle pisze z telefonu a grup tu nie ma więc zostanę na forum.

Giska i Ewix. Wy razem zaciskkajcie kolana. Ja zaczynam plamic coraz mocniej. @. Dzisiejszy dzień uważam za oficjalnie spierdzielony. Jest mi smutno i źle i szaro. Chce mieć drugie dziecko bo już jedno daje mi szczęście a co dopiero dwoje. I będę płakać i smucic się za każdym razem kiedy dostane@ bo bardzo mi na tym zależy. Nie umialabym od razu przestawić sie na nowy cykl. Buuiu :'(

Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry