• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A testy faktycznie dopiero w dniu, kiedy @ powinna być? Bo słyszałam o jakis szybko wykrywających niby... ale chyba bujde, co?

edit - Ja miałam zawsze (mam) regularne cykle raczej i teraz gin widziała pęcherzyk. Obliczyła, że w weekend powinna być owu, a wg. testów była w poniedziałek, w przytulasy były w czwartek (w dzień wizyty u gina), sobotę i poniedziałek. Więc teoretycznie trafione było. Ale pytanie ile plemników wyleciało,a ile zostało w środku:sorry: I na ile one skuteczne były...:nerd:

Zestresowałyście mnie z thymi staraniami! A miałam tutaj się podbudować na duchu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zrobiłam chyba w dzień, kiedy powinnam dostać i była blada kreska, a na drugi dzień już super mocna :)
Czyli nie przeskoczymy. Jestem ostatnia w kolejce na testowanie, bo ja dopiero co owu miałam. Chciałam jeszcze wczoraj męża zmolestować, ale nie dało rady, bo na drinki do sąsiadów poszliśmy i o 2:00 wróciliśmy. A dzisiaj do pracy na rano trzeba było wstać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry