• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A ja mimo że teoretycznie powinno być przeciwnie, bardzo mało czytam. Praca, dom, korepetycje, szyje od niedawna też i co chwila jakieś zamówienia wpadają... i się ledwo ze wszystkim wyrabiam. Teraz urlop miałam to ciutkę nadgoniłam.

Mój mąż pojechał na 2 dni, wróci w piątek wieczorem, więc zaraz idę releksującą kąpiel sobie zapodać:-) Stary musi odpocząć po ciężkiej charówce!!! W końcu seks 3 razy w ciągu 6 dni to dla niego wyzwanie, bo mój taki raczej... spokojny z tym tematem :zawstydzona/y:

reklama
Boże wanna o tak. Od lipca mieszkam w nowym mieszkaniu i mam tylko prysznic a wcześniej w wynajmowanym była wanna. Uwielbiam długie leżenie w Wodzie a z książką to już Marzenie

ruda - ja z kolei w poprzednim mieszkaniu miałam prysznic tylko i bardzo tęskniłam za wanną! Ale teraz jak mamy i jedno, i drugie, to w wannie siedziałam może z 5 razy (przez 2 lata jak tu mieszkamy!)... Czasu mało, poza tym ta nasza wanna jakaś niewygodna jest. Za głęboka i niewygodnie głowę się trzyma. Miałam kiedyś taką poduszkę dmuchaną do wanny, ale dziecko szybko ją załatwiło :(

Witam się z Rana.
Cytrynowa nie ma jak u mamy

Ja jestem świeżo po remoncie i romyslalam nas ta wanna strasznie. Ale miałam do wyboru albo Wannę i. Bez umywalki i nie wiadomo czy kibelek by wszedł albo prysznic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry