• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja miałam ten sam wybór i nawet kosz na pranie się zmieścil. Wogole jestem zadowolona z łazienki i kuchni. Z jednej dużej kuchni robiliśmy kuchnie i łazienkę. Teraz zostały jeszcze pokoje do zrobienie. Tylko m robi sam i nie ma kiedy. I tak żyje już miesiąc ubraniami w workach

Ostatnia edycja:
reklama
Co tam wieczorowa pora slychac?
Ja odebralam niedawno Filipa od rodzicow i wrocilismy do domu :) jem obiadokolacje i spac mi sie chce :) w ogole nam takiego smaka na pomidory jak nigdy. Jadlam tylko na kanapce a teraz same wcinam :D

ankaka - ja nasze z ogródka to też same mogę wcinać, szczególnie te malinowe!! Miodzio! :-)

ruda - kiedyś przerabiałam mieszkanie "w kartonach" - 2 lata temu. Ale pierwsze co robiliśmy od wprowadzenia się to była garderoba, bo ujechać nie mogłam. :)

Nie kumam tych testu owu. 3 dni pokazywały 2 mocne krechy, nijak się w sumie to ma z tym co lekarka mówiła i widziała. Objawy owu ja mam od wczoraj w zasadzie, a już dzisiaj test pokazuje tylko 1 kreskę. Nie kumam tego.:crazy:

My niestety musieliśmy zacząć od łazienki i kuchni. Teraz robimy pokoje. Idzie to pomału bo m robi sam a pracuje. I robię q wolnym czasie. A robimy wszystko nowa elektryke, chydraulike, obniżamy sufity i sporo tego. Narazie zrobiłam porządek W ubraniach i oddałam i wrzucilam sporo

reklama
ruda - a ja dobrze zrozumiałam, że się wybudowaliście? My kupiliśmy od dewelopera, więc wiele trzeba było zrobić. Malowanie, podłogi, schody, łazienkę górną i pokoje (choć bez mebli - na gwałt komodę dla dziecka kupowałam na ciuchy bo na starym mieszkaniu szafy wnękowe wszędzie). Ale malowanie powiedziałam staremu, że musi być zrobione zanim się z małą wprowadzimy - a pół roku miała. Nie chciałam już syfu remontowego w chacie! Mieliśmy fajną opcję, bo był czas zanim kredyt załatwiliśmy i musieliśmy się ze starego wyprowadzić na zrobienie podstaw. Łaziankę, podłogi fachowcy nam robili. Panele kładł mąż z teściem, a malowanie mąż jeździł wieczorami i do późna dłubał, a ja z małą w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry