• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ankaka. jeszcze ja do oczekujących.
luska22 też korzystam z tej aplikacji :-D mój gin miał polewkę jak mu kiedyś Print Screen z wykresem wysłałam, bo mi się nie chciało mu podyktować :laugh2::laugh2::laugh2:
Z utęsknieniem wyglądam dna, kiedy moje kochane rozrabiary pójdą wreszcie do szkoły i przedszkola. Dwa miesiące dzieci w domu a matka kręćka dostaje:rofl2: Na szczęście jeszcze tylko... 12 dni :szok:

Tak mnie moj okres wyprowadza z rownowagi :D

Załączniki

• 1439983147128.jpg
    1439983147128.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
ankaka - chyba moja jest starsza:-) bo za chwilę 2,5 roku kończy. I na 2 lata już bez pieluch była, a smok poszedł pół roku wcześniej jakoś. U nas myszki zjadły i wyrzuciła do kosza.:-) Moja od września idzie do pkola, jako 2,5 latek, ale już wiem, że będzie w grupie samych 2,5 latków i będzi ich 18! (to nowo wybudowane przedszkole, jeszcze w środku wykańczają, więc pewnie dlatego tak mało).

Jak dobrze pójdzie to drugie też możemy mieć w podobnym wieku;-)Tylko oby to już było!!! Kurcze, mówisz, że Ty już od stycznia... a drugie miało być łatwo.:eek: My dopiero drugi cykl i trochę nadzieja mi opada jak tu jestem:baffled:By myślałam, że nie może w tym być żadnej filozofii...:crazy:

reklama
Luska ja się wogole tym nie znam :-)

Enidka dla twojego też buziaczek :* Jaski to fajne chłopaki :-)

Wkoncu znalazłam chwilę i doprowadziłam kuchnie do porządku po remoncie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry