• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami25 masz racje ciaza to stres :/ ale nastepnym razem wszystko bedzie ok. :)

Nawet nie pomyslalam, zeby m faszerowoc folikiem :) od jutra zaczyna :)

Ja chcialam 2 lata roznicy .. juz jest ponad dwa :(

reklama
Dawno nie było mnie na forum, ale przy moim synku (ząbkującym) nie jest to proste :-)

Witajcie dziewczyny :) Miło, że do nas dołączyłyście :-)

Ankaka ja to chyba na listę oczekujących o ile taka istnieje ? Chyba, że inaczej będzie to zapisywane?

Ankaka to ja poproszę do poczekalni na ten cykl A potem ptzrpiszwaz mnie do staraczek.
Endika no zależy jak liczyć. Zaczęliśmy na luzie w czerwcu 2014, A tak na powaznie to od września zaraz po ślubie. Za miesiąc mamy rocznice ślubu A tu nic. A marzyło mi się od razu. Potem każda okazja była dobra no i teraz to fajnie by było zrobić prezent mojemu M na pierwszą rocznicę w postaci dwóch kreseczek.

malami - to możemy sobie piatkę przybić!:tak: Nie ma to jak starszak w domu!:-):-)

Edika - ja zanim w ciążę zaszłam miałam już taki plan na dzieci:wściekła/y: Opiekowałam się trochę dziećmi za czasów studenckich i taka różnica mi najbardziej pasuje. Nie mówiąc o przedszkolu, które jakbym jakieś problemy ciążowe miała - też mnie trochę odciąży, bo 6 h chociaż będzie na odpoczynek. Twój gagatek mały ma dopiero 5 m-cy, jeszcze wiele atrakcji macierzyństwa przed Tobą!!:-D Dla mnie osobiście to samobójstwo z tak małą różnicą wieku, ale to kwestia indywidualna każdej kobiety. Jednej pasuje tak, innej siak.

malami - trzeba być dobrej myśli! Stres we wszsytkim przeszkadza i czasami mam wrażenie, że lekarz jak nie wie co powiedzieć to od razu mówi: STRES! U Ciebie problem bardziej skomplikowany z tego co widzę, ale głowa do góry! Trzymam mocni kciuki, żeby jak najszybciej się udało!

Ankaka jeszcze kto :-)

Enidka witaj. Chyba jesteś najstarsza :-) Też mam w domu Jasia :-) 9 miesięcznego Skarba :-) trzymam kciuki

Karola właśnie dlatego ja nie stosuje żadnej z tych metod. Co ma być to będzie. Nie wyobrażam sobie ze mówie do męża o dzisiaj mam wysoka tem, albo test owu wyszedł i dawaj musimy teraz. Kurde a co jak jedno z nas nie ma ochoty? Mamy się Zmuszać bo to trzeba dzisiaj i już. Mam przypadek w rodzinie Gdzie starali się 8 lat. Aż Lekarz im Powiedział mniej starania więcej kochania. Wzięli to sobie do serca, i teraz mają dwójkę dzieci rok po roku

Cytrynowa tak tak na swoim :-) przed ciąża miałam równo co 28 dni nawet co do godziny. Teraz w sumie nie wiem bo miałam dopiero 2

Malami a mi ciąża wylecza astmę. Nie brałam żadnych tabletek, pod koniec ciąży robiłam badania a tu cisza. Astmy nie ma:-)

Ruda1991 o pampersie mozna tak powiedziec bo na urlopie latal w majtkach ale sikal po nogach a wczoraj i dzisiaj bez zadnej wpadki sam wola. Jedynie na noc zakladam, ale jutro sporbuje bez, a ze smoczkiem wyszlo przypadkiem bo powiedzialam mu, zeby go wyrzucil do kosza i to zrobil :D drugi smoczek zostal u babci i dziadka. Przed snem szukal smoczka, ale musialam mu pol ksiazki przeczytac i w koncu zasnal :D to kazalam juz tacie tamtego smoczka wydzucic do kosza zeby nie kusil :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry