• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka gratulacje, że Ci się udało tak szybko malucha przekonać do nocniczka i bez smoka :)
Mój wczoraj skończył 7 miesięcy i dzisiaj pierwszy raz wstał przy drabince w łóżeczku :) Mam nadzieję, że i z resztą (pampkiem) tak szybko pójdzie :)
Tak jak sobie marzymy młody będzie miał koło 2 lat jak by się druga dzidzia urodziła to może już wtedy będzie po :)

Ostatnia edycja:
Zuzanna to mamy dzieciaczki w podobnym wieku. Bo mój ma 9. Teraz jak go kładę wieczorem to marzy mi się żeby nie umiał wstawać przy tych szczrbelkach:-) ja go kładę on wstaje i tak z pół Godzinki aż się zmeczy

Dzień dobry :) nareszcie jakieś normalne temperatury, dopiero dzisiaj czuję że upały odpuściły ale to pewnie dlatego że wczoraj padało wieczorem :)

karola1507 w takim razie życzę wspaniałego prezentu na rocznicę, wierzę że się uda..... :) byloście z mężem na jakimś urlopie? Czasami zmiana miejsca, wypoczynek potrafia zdziałać cuda.

Ruda1991 najstarsza i najmłodszy dzidziuś ;) buziaczek dla Jasia :*

Ankaka gratulacje dla Maluszka :) następne kroki milowe za Wami

A przed nami rzeczywiście jeszcze sporo do przeżycia i zrobienia. Oby szło to tak sprawnie jak u Waszych Maluchów. U mnie Jasiek skończył 5 miesięcy 16.08 a od tygodnia gdy wychodzimy na spacer muszę przypinać go szelkami do gondoli bo chwyta się ramy wózka, podciaga, siada i chce wychodzić.

Skopiowalam tak do 1 postu. Kogos brakuje? Dajcie znac to dopisze :)

LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 27.08
Enidka @ 27.08
Ankaka. @ 30-31.08
Apostrofa @ 02.09

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama