reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ewix ty mialas zawsze kolo mojego terminu. Tylko zauważyłam ze ja mam teraz 26 dniowe to termin na 8. I pewnie tak przyjdzie... czuję jak mój organizm się przygotowuje do wk*rwienia mnie.

reklama
Cześć wszystkim :)

Ledwo co sie doczytalam wszystkie wiadomości ;) ...
I Gratuluje kolejnej przyszłej mamie :)

A co u mnie ? nic nowego :) tyle tylko ze dużo teraz odpoczywam, ale najgorzej jak jedziemy z moim P samochodem to strasznie jest mi niedobrze tak samo jak po obudzeniu nie przekasze zaraz czegoś. Czasami czuje pobolewanie podbrzusza ale Ginekolog moj mówił ze to dlatego ze dzidzius stwarza dla siebie odpowiednia ilość miejsca :)... Co do jedzenia jem nie dużo ale za to co chwile coś przezuwam :)

Dziekuje wszystkim za gratulacje i wszystkim zycze zeby sie jak najszybciej udalo!
I wcale nie dziwie sie tym co zalamane, ja jak poszlam w zeszla sobote na baby shower do mojego kuzyna zony i naogladalam sie tych brzuszkow to moj maz przez dwa dni mnie omijal bo taka bylam zalamana, sflustrowana i zla ale potem olalam i nawet nie mialam nadzieji

Uśmiechnięta, gratuluję raz jeszcze i cieszę się bardzo :-)

A ja się czuję fatalnie. Nie to, że choróbsko mnie załapało, gardło boli, z nosa leci, to jeszcze kaszel męczy. Oprócz tego mdli mnie wiecznie, nic mi się nie chce, ale coś robić trzeba :crazy:

Dziewczyny! Koniec smęcenia! Uda się każdej!

Uśmiechnięta, gratuluję raz jeszcze i cieszę się bardzo :-)

A ja się czuję fatalnie. Nie to, że choróbsko mnie załapało, gardło boli, z nosa leci, to jeszcze kaszel męczy. Oprócz tego mdli mnie wiecznie, nic mi się nie chce, ale coś robić trzeba :crazy:

Dziewczyny! Koniec smęcenia! Uda się każdej!

To samo mam. Caly dzien mdli i nic sie nie chce wszyscy denerwuja.

Ja zjadlam kawalek ciasta ze wczoraj co upieklam ale zaraz trzeba sie brac do roboty bo samo sie nie zrobi.. Moja Amelka tez cos zlapala katar, zrobilam juz syrop z czosnku cytryny i miodu bo przy niej z katarem nikt sie w nocy nie wyspi.. Uda sie kazdej, ja tez juz myslalam ze moj czas nie nadejdzie.

Cześć dziewczyny ! :) Gratuluję wszystkim, które ujrzały upragnione dwie kreseczki i wciąż trzymam kciuki za te, które się starają :)

U mnie ostatnio nie ciekawie ... obecny cykl znów mieliśmy poświęcić na staranka (drugi cykl) 29 października miałam prawdopodobnie dni płodne ... z M o dziecko staraliśmy się 25,26,28 więc potencjalnie mogło dojść do zapłodnienia ... 30 października bolał mnie pecherz, zrobiłam badanie moczu które wyszło przeokropnie i w ten sam dzień wieczorem pobiegłam do nefrologa który się troszkę zaniepokoił moimi wynikami i przepisał mi antybiotyk na 10 dni ... I zamartwiam się teraz cały czas, że jesli rzeczywiście udało nam się zajść w tym cyklu czy ten antybiotyk nie zaszkodzi :( Chyba wolałabym, żeby tym razem się nie udało i zacząć staranka jak doprowadzę się do zdrowia :( Mam załamkę kompletną ... :((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry