Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mika - u mnie też 25 dc dzisiaj.
Migduch - to mnie teraz zastrzeliłaś tymi badaniami. W sensie tym obciążeniem i skierowaniem. Bo na jutro skierowania nie załatwię, a później @ będę mieć. Ale chyba zrobię tak, że po okresie pójdę do gina i niech mi ona dokładnie powie jakie badania mam robić.Mi te ciemne, brązowawe upławy przed @ nie pasują...
sonja - ale przeboje z tym Twoim cyklem. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się wyprostowało.
CzarnaMadzia Łatwo powiedzieć, wrzuć na luz... Luz był na samym początku, co będzie to będzie i tyle, ale po pół roku człowiek zaczyna się zastanawiać czy wszystko jest w porządku.
Kochana ja cos o tym wiem tez tego wogole nie rozumialam po 19 cyklu mialam dosc popadlam w depresje i mowilam ze niebede miala dzieci . Powiedzialam mezowi ze sie juz nie staram i nie bede miala dzieci zeby do mnie na ten temat sie nic nie odzywal i wiesz co ? w 25 cyklu zaszlam w ciaze z synem bylo luzniej i po roku byla mw ciazy a teraz chcialam ale w polowie cyklu zwatpilam i juz nie chcialam trzeciego dziecka bo stwierdzilam ze nie dam rady z 3 adhdno i jest efekt zloty strzal wiec ....
Sylwia dzięki Tobie wierze ze i mi się uda![]()
Ciesz sie ze komus pomoglam wierzyczawsze trzeba wierzyc wkoncu sie uda
i trzymam za wszystkie kciuki &&&
CzarnaMadzia Łatwo powiedzieć, wrzuć na luz... Luz był na samym początku, co będzie to będzie i tyle, ale po pół roku człowiek zaczyna się zastanawiać czy wszystko jest w porządku.