Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czarna Jaś też je i śpi dalej. Ale śpi krócej bo od 21 do max 7.
A dzisiaj to była masakra. Cała noc przeplakal a ja poszłam spać jak m wrócił z nocki, teraz ja wstałam a on śpi. Myślałam że ząbki ale m przyszedł dał czopka bo głupia mama nie pomyślałam że dziecko parę dni kupki nie robiło :-(
A teraz się szykuje na zwiedzanie fabryki czekolady ;-) z okazji mikołaja ;-) mama mnie zapisała haha idę zobaczyć bo może kiedyś pójdę tam do pracy ( nigdy nie wiadomo co się będzie robiło) a mam zut beretem z domu. Chciałabym pracować w swoim zawodzie ale bez doświadczenia to mnie nikt nie weźmie, liczę się ze stażem. Ale najpierw dzieci a potem praca
I w tej fabryce będzie fontanna z czekolady :-( a ja robię 30 dni bez słodyczy;-) ciekawe czy wytrzymam
Ja kochanaJa mam skleroze. Która to pracuje w biedronce? Mąż mi właśnie doniósł że szykuje się jakoś fajna paczka na mikołaja.
A Twój mąż w biedronce pracuje?
Trochę pobolewają jajniki, inaczej niż zawsze, no i piersi cholernie wrażliwe, ale tak to nic więcej