Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Powiem wam dziewczyny, że ogólnie jestem pełna obaw zaczynam starania o pierwszą dzidzię i tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać... mimo, ze staram się sporo czytać, to wiadomo, ze teoria teorią a rzeczywistość bywa różna...
PatiMyszka nie martw się dasz sobie radę wszystko przyjdzie z czasem. Ja tez w pierwszej ciazy dużo czytałam a i tak potem nauczysz sie wszystkiego w praktyce
Pati a ja ci radzę nie czytać. Co ma być to będzie. Jak widzisz jednej z nas udaje się za pierwszym razem inne starają się rok. Niektóre mają wszystkie objawy ciąży i dostają @ a inne nie mają objawów i ciąża
Pati doskonale cię rozumiem ja też odstawilam tabletki i chce poczekać aż cykl wroci do normy po hormonach i będę sie starac o dzidzie. Już nie mogę sie doczekać. A z drugiej strony martwie się czy wszystko bedzie ok i czy uda mi się zajść...