reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda1991 tak to już 13 tydzien u mnie leci :) sama jestem pod wrażeniem ze tak szybko ta ciaza leci :) zaczym sie obejrze a tu już koniec następnego tygodnia :) .... Mam taka wielka nadzieje ze wszystko jest w porządku i nic złego się nie stało , a co myślicie na temat badań szczegółowych ( dokładnie nie wiem jak precyzyjnie sie takie badanie nazywa ale nie jest refundowane tylko prywatnie ) czy dziecko sie urodzi zdrowe czy nie ma żadnych wad wrodzonych czy nie będzie "upośledzone" ? Słyszałam ze powinny niby takie badania robić kobiety po 30... Ale niby młode mamy tez mogą z tego skorzystać :) tak sie zainteresowałam tymi badaniami bo mojego P ❤, brat wysłała swoją żona na takie badania chodź ona na 30 lat i mi truje **** Żebym poszła, chociaż nikt u mojego P w rodzinie nie ma żadnych problemów zdrowotnych czy jakich kolwiek tak samo u mnie :)

Claudia to u mnie chyba usta

Gosia ale jak? W dniu spodziewanej test nic nie pokazał?

Olha te nadanie nazywa się prenatalne i dla kobiet powyżej 30 jest obowiązkowe. Na nie robiłam bo to Koszt coś 300 stow a ciąża rozwijała mi się prawidłowo

Ciocia Patrycja będzie mnie później pocieszać ;-) bo ja coś czuję że to efekt moich ćwiczeń.
Swoją drogą piękne masz imię ;-) wszystkie Partycje to fajne babki ;-)

Ruda, ja w tej ciazy co poronilam to zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki rano i nic tam nie bylo, jak przyszlam z pracy to z ciekawosci spojrzalam jeszxze raz i zobaczylam tam cos bardzo bardzo delikatnego ale bylam pewna ze juz nie wazny jestbpo tylu godzinach ale okresu nadal nie bylo i nastepnego dnia zrobilam i byla juz ale slaba. Czasem tak sie zdarza zrob jutro rano albo w srode rano :) tak byli by najlepiej :)

Ruda1991 ooo dokładnie :) brakowało mi tego słowa :) byłam 10 dni temu u ginekologa to powiedział mi ze wszystko jest w porządku i dziecko rozwija sie prawidłowo wiec myślę ze nie potrzebuje takiego badania

Olha uzupełniłem twój słownik ;-) jak ma cie to uspokoić to idź. Ale jak nie było żadnych problemów w rodzinie i ciąża rozwija się prawidłowo to chyba nie ma takiej potrzeby

reklama
Ruda to nie chodzi ze ma mnie uspokoić ponieważ w rodzinie wszyscy są zdrowi zresztą mam już syna który urodził sie zdrowy wiec czemu druga ciaza miałaby być inna ? :) tym bardziej ze Ginekolog powiedział ze jest wszystko w 100 % dobrze i ze nie mam czym sie martwić, tak tylko chciałam sie zapytać co sadzicie o tym bo brat mówi ze każda kobieta powinna pójść na takie badania a jednak kolejna osoba mi mówi ze kobieta po 30 sie zaleca obowiązkowo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry