Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CzarnaMadzia on albo wstaje i płacze albo leży i płacze strasznie. Też spi w swoim łóżeczku ale jak się rzuca i wierci to bierzemy go do łóżka w większości wypadków pomaga choć często trzeba masować brzuszek bo się prezy z bolu :/ od urodzenia ma problemy z brzuszkiem i wyproznianiem i gazami ;(
Ankaka mnie też w pierwszej ciąży bolały; )
Ruda1991 dzięki chociaż za jakiś odzewja właśnie też sie nie znam na testach owu i pierwszy i ostatni raz ich używam.
Dziewczyny które biorą, lub brały duphaston, czy lekarz zlecal Wam jakieś badania przed przepisaniem? Bo mi gin zlecił, żebym znowu w tym cyklu brała 1 tabl dziennie od 18 do 25 dc, a według mnie owulki jeszcze nie miałam (dzisiaj jest 19dc) czytałam że duphaston nie powinien blokować owu ale różne są opinie... co myślicie? Wacham sie zeby go brać ...
Ja brałam luteinę ale na wywołanie okresu tylko..Sojnabig u mnie też tam było. Kto będzie chciał to znajdzie czas i przyjdzie ;-)
Kate któraś bierze luteina a to ma chyba takie samo działanie