reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka - strasznie się ciesze że masz chęci mi pomóc z założeniem:) jak coś odezwę się na priv:-)
Mam nadzieje ze jest tak jak mówisz i się zreflektował;) a u Ciebie jak tam ze staraniami?
skaba - bardzo Ci dziękuje za dobre słowo:) Fimka mi dała do myślenia i będę chciała je na własnym blogu publikować:)

reklama
A ja właśnie jadę do ginki zobaczyć jak ta moja ovu :) mam nadzieję, ze wszystko w porządku i że znowu się coś nie popieprzy z tym moim zdrowiem...
Czarna - też myślę, ze fajnie będzie mieć te twoje cudne przepisy w jednym miejscu :) i cieszę się że z mężem lepiej :) oby tak już zostało :)
Skaba - dawno Cię nie było, już się zaczęłam zastanawiać gdzie się podziałaś :p
Kate - trzymam kciuki, żeby wstrętna @ nie przyszła ;) &&&&
Ankaka - czekam z niecierpliwością na wynik bety ;)
Marzycielka - tulę :* będzie dobrze, prędzej czy później na pewno się uda :)
Ewix - jak tam? Kiedy testowanko? ;)

​czarnato super ze u was taka poprawa na lepsze :-) zalezu mu na was i to bardzo.
Pytalam o ta chec posiadania dzieci przez faceta dlatego ze zastanawiam sie czy oni czuja to w ten sam sposob, moj np bardzo chce dziecko ale mimo to ma do tego spokojne podejscie, bardziej na luzie. Ja ciagle mysle i dniach plodnych, szukam informacji gdzie sie da na temat plodnosci itp. itd. A on tylko mowi, spokojnie, wyluzuj sie, w koncu sie uda. W tym miesiacu tez troche wyluzowalam ale nie az tak do konca, o czym swiadczy chociazby obecnosc na tym forum :tak:
ankaka. ​​I co wyslali ci ten wynik? A nie robilas dzis rano kolejnego testu :sorry:

NorkAn - to znowu mój się chyba przejmuje bardziej niż ja :p to ja mu cały czas powtarzam, żeby się wyluzował i ze kiedyś w końcu się uda ;) wiem, że on bardzo chce i najgorsze w tym wszystkim jest to, że oboje jesteśmy z tych ludzi w gorącej wodzie kąpanych, którzy jak coś sobie wymarzą, to chcą to mieć już teraz, w tej chwili :p i dlatego wiem, że będzie ciężko... Ale staram się wyluzować i uspokoić emocje i podejść do tego trochę bardziej chłodno ;)

ankaka - po prostu ja jestem bardzo dobrą, żoną a on był bardzo niewdzięcznym mężem:P udało mi się to wyjaśnić i udowodnić, a skoro przyznał mi racje to teraz stara się to naprawić:)
Pati - też mam nadzieje ze tak zostanie::)
norkan - to że jesteś na tym forum nie znaczy że nie potrafisz wyluzować:) Ja jestem tu codziennie a nawet nie staram się już o dziecko:)
a co do mężczyzn i starań... to mój też był wyluzowany i nie srał żarem jak ja:P jeśli mogę Ci coś doradzić to nigdy nie mów facetowi że masz teraz owulację i musisz się z nim przespać, możesz zamiast tego mówić ze masz na niego teraz mega ochotę:) Faceci często jak słyszą słowo "owulacja" to zielenieją i potrafią zaniemóc:))

Fimka - a u Ciebie jak tam ze staraniami?

Dzięki, że pytasz ;)
Mam nadzieję, że owocne :-)
Owu była w weekend ;)
Zobaczymy bliżej świąt.
I chyba nawet nie w Wigilię, tylko troszkę wcześniej.
Celuję na owu w sob., więc teoretycznie 19.12 mogłabym testować.
No zobaczymy ;-)

Ja mam blog na platformie Google, wszystko jest intuicyjne.
Najgorzej jest wymyślić nazwę, bo musi też być taki sam e-mail na google.
Teraz większość nazw jest już zajęta.

Dziewczątka, ja już po wizycie ;) ovu jeszcze nie było, pecherzyk 16mm, czyli jeszcze parę dni zanim ovu będzie :) także trzeba się starać pełną parą ;) a tak nawiasem, to uwielbiam moją ginkę! ;) chodzę do niej prywatnie, za pierwsze usg na którym widziała ovu zapłaciłam 50 zł a za dzisiejsze nic a nic ;) mam jeszcze przyjść w piątek zobaczyć czy już była ovu i to usg też będę miała darmowe :) po prostu taki lekarz to skarb ;)
Edit:
Za wizytę też nie płacę, nie bada mnie na fotelu tylko robi usg samo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry