Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ruda - Powiem Ci szczerze że ja nie lubię za długo siedzieć w kuchni no i też nie mogę bo mój synek szybko się nudzi( sam się nie chce bawić, ulubioną zabawką Gabrysia jest mama);-) Apostrofo - a Ty czasu się już starasz?
Ruda - i kurde nie doszłam do meritum więc moje przepisy są łatwe, szybkie, ogólnodostępne i staram się używać jak najmniej składników (stąd też i tanie)
anik - wybaczam starania zawieszone ponieważ mój mąż jakiś czas temu stwierdził ze nie chce na razie drugiego dziecka. Mieliśmy z mężem od paru tygodni kryzys, strasznie się kłóciliśmy a on nie chciał w takiej atmosferze starać się o kolejne dziecko.. No i tak to jest
No tak, może i trochę racji, pewnie nie chce, żeby dziecko było lekiem na kryzys... Życzę Wam zatem, abyście się jak najszybciej dogadali
I niech kłótnie idą precz