reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - tak, tak ;) moje rodzinne strony ;) jadę tam we wtorek do rodziców i jadą ze mną po choinkę, bo nasze auto na razie uziemione i nie miałabym jak zatachać tego do domu :) i mam nadzieję, ze się do świąt wyleczę, bo nie chciałabym siedzieć przy wigilijnym stole z toną chusteczek dookoła :p

Daj spokój, ja to samo.
Prawie 2 tyg.

Idę zrobić sobie rosół, może się wygrzeję.

Ponowię pytanie - ma któraś z Was robot planetarny?
Jaki model? Jak się sprawdza?

Ja mam kitchnAid artisan i jestem meeeeega zadowolona, daje rade z kazym ciastem a do tego ma w sobie kilka sprzetow np. do szatkowania warzyw, mlynek do miesa, sokowirowke, wyciskarke do cytrusow, do robienia przecierow.

PatiMyszka a czemj ty na zwolnienie nie pojdziesz? Albo jak bys wziela sobie chociaz ze w-3 dni zwolnieni na zadanie (czy jak to sie tam nazywa)

Olege witaj

FIMKA ja mam z Boscha mum iles juz 3 lata i jest zajebisty. Jedynie nakładki do mielenia mięsa i do frytek nie polecam. A z haka do ciasta drożdżowego nie korzystałam. Ale nakładka do tarcia ziemniaków na placki non stop w obiegu :)

reklama
Ladykot - pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko ;) miałam wcześniej popieprzone życie, dużo złego się działo i mimo, ze od dawna mnie instynkt macierzyński męczy, to nie miałam jak się starać... a Ty?

NorkAn - jestem uziemiona w pracy, umowa zlecenie, brak możliwości wzięcia L4 :/ umowę o pracę mam dostać od stycznia i wtedy dopiero bym mogła iść na zwolnienie... więc na razie muszę przecierpieć i leczyć się w międzyczasie, jak mam wolne jakieś...

Do góry