reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka to musisz trafiac na jakies dobre konkursy i miec duzo szczescia. Na fb czasami trafiaja sie tylko takie ktore niby to wystarczy polubic a nie sa wiarygodne.
Jak przyprawy przyjda przed swietami to przynajmniej tego nie bedziesz musiala kupiwac ;)

reklama
Fimka to musisz trafiac na jakies dobre konkursy i miec duzo szczescia. Na fb czasami trafiaja sie tylko takie ktore niby to wystarczy polubic a nie sa wiarygodne.
Jak przyprawy przyjda przed swietami to przynajmniej tego nie bedziesz musiala kupiwac ;)

W takich gdzie tylko jest polub i udostępnij to nie biorę udziału.
Też w nie nie wierzę.
A zapas przypraw mam bo robiłam w zeszłym mcu zamówienie w Agnex (polecam), ale może na prezenty się coś nada?
Zobaczymy co przyjdzie, ale listonosz jest u mnie dość często, a teraz to się dopiero zdziwi :-D

Dziewczyny odpisywalam od godziny i mi się coś zawiesili. Przy dodawaniu posta wyłączył się telefon :-(

Nie mam mocy bo napisalyscie kilka stron.

Ankaka ja czytałam post i myślę że synek się przekona z czasem. Wiesz co że kojarzysz mi się z faktem że miałam rodzic w tym samym czasie co ty :-(

Fimka gratulacje wygranej kolejnej ;-)

Z ta koleżanka to ona sama ma patologiczne poglądy. Ja sama mam dwójkę rodzeństwa. Nie wyobrażam sobie bycia jedynaczka. Ja to bym chciała 4 dzieci ale cc przy pierwszym dziecku średnio wróży.

OlegeM a co ma cc do zajścia w ciążę?

Przepraszam że tylko tyle, ale pół dnia w galerii na zakupach potem obiad w domu i urodziny trzylatki znajomych. Teraz z mężem odpoczywamy. Więc wracam do męża ;-)

Rozłożyło mnie na całego. Gardło boli, aż do ucha... jakaś masakra...

O jaaaa, to ja też to mam.
Mnie już 12 dzień trzyma. KOSZMAR, ale małego nie zaraziłam aż tak.
Na szczęście.

Ann - gorączka świąteczna już w sklepach?

Ja już mam dla wszystkich - na szczęście.
Tylko ciągle mnie dopytują, a ja nie wiem co :-D

reklama
Wspolczuje! Polecam herbate z miodem i cytryna mi pomagalo:)

Na pewno przed spaniem wypije. Niemal przy każdym przeziębieniu to mój zestaw ratujący życie ;)
Do tego domowy sok z malin. Żeby to gardło mniej bolało... z godziny na godzinę jest gorzej - juz mówić nie mogę :(

A miałam od poniedziałku zabrać się za okna tak chociaż po 2-3 dziennie :(

Do góry