reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja w koncu po pracy w domku. Padam. Ale widze ze dzisiaj cos malo dziewczyn sie odzywalo.
U mnie tez koniec @ wiec czas rozpoczac dzialania:)
Teraz pytanie fo dziewczyn ktore maja synkow. Moze glupie ale chyba macie wieksze doswiadczenie w owulacjach cyklach i takie tam. Jak wycelowac zeby byl chlopiec? ;)
Dodam ze nigdy nie obserwowalam owulacji i @ mam nieregularnie. Ale zakupilam testy owu i mam zamiar z nich skorzystac ;) czy to moze pomoc?
Wiadomo kazde jest kochane. Ale chcialam wiedziec czy jest jakas metoda ;)

reklama
Też mi się wydaje, ze jak najbliżej owulacji ;) najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, ale gdybym np mogła wybierać, to bym chciała minimum dwójkę, pierw chlopca, później dziewczynkę hehe :P choć u mojego męża w rodzinie były bliźniaki, u mnie w rodzinie również. myślicie, ze jest jakieś większe prawdopodobieństwo, ze na nas akurat trafi? :)

Ladykot to zalezy czy jest jakas dziedzicznosc. Ja sama jestem blizniaczka ale wiem po przeanalizowaniu drzewa genealogicznego ze u mnie w rodzinie sa blizniaki co drugie pokolenie i tylko po stronie kobiet. Czyli moja Nikola dopiero moze zpodziewac sie blizniakow.
Czesto blizniaki trafiaja sie przy stymulacji owu i leczeniu hormon.

Ladykot to zalezy czy jest jakas dziedzicznosc. Ja sama jestem blizniaczka ale wiem po przeanalizowaniu drzewa genealogicznego ze u mnie w rodzinie sa blizniaki co drugie pokolenie i tylko po stronie kobiet. Czyli moja Nikola dopiero moze zpodziewac sie blizniakow.
Czesto blizniaki trafiaja sie przy stymulacji owu i leczeniu hormon.

Ja jestem rozdarta ;) bo z jednej strony marzę o córeczce a z drugiej chciałabym mieć najpierw synka, bo pamiętam jak zawsze chciałam mieć starszego brata, żeby mnie bronił :p a jak na złość jestem najstarsza z rodzeństwa... więc u mnie doskonale się sprawdza, nie ważna płeć - ważne, ze całe i zdrowe :)

Powiem wam jeszcze, ze mam tak przeogromne wzdęcia, ze czuję się jakbym miała zaraz pęknąć :/ zazwyczaj w okolicach owulacji tak mam, ale teraz to jest okropne... czuję się jakbym miała balon pod koszulką :/ i w sumie tak tez wyglądam :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry