reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pati, ja tak samo marzę o coreczce, ale gdybym mogła wybierać to wolałabym pierw chłopca :) sama mam starszego brata i wiem jak to jest hehe:tak: ale tak jak piszesz, nieważna płeć, ważne, ze zdrowe :)
Anik, ciekawy artykuł, spróbuję..:-)
Niunians, dziękuję za odpowiedź :) przyjrze się bliżej drzewu genealogicznemu :)
Ana650, mam nadzieję, ze sie uda! Trzymam kciuki ;)

reklama
Jak dla mnie plec nie ma znaczenia, wazne by bylo zdrowe. No i zeby w ogole bylo, bo jak narazie to ciagle nic.
Wlsnie wrocilismy z ostatnich przedswiatecznych zakupow, prezenty wszystkie juz sa, ufff a wy jak tam macie juz wszystko? Ja teraz w tygodniu biore sie za pieczenie ciasteczek a potem w niedziele przylatuja tescie i ogarniemy juz cala reszte. Ktora z was lepila juz pierogi? A tak w ogole co macie u was na Wigilie? Bo u mnie zawsze zupa grzybowa, barszcz, pierogi. Nigdy natomiast nie mam karpia

Ja juz prawie wszystkie prezenty mam :) ja czekam jak przyjedzie i ulepi ponjewaz jakos nie czuje sie w tym dobrze :) ogolnie kuchnia to moja pasja Ale jakkes pierogi kluski to juz nie moja bajka :) u nas karpik to podstAwa uwielbiam go ! Oprocz tego rybka po grecku rybka samazona sledzik w oleju smiertamke salatka jarzynowa kapusta z grochem zupka grzybowa itd :)

Juz wczoraj choinke ubralismy :) ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 53
NorAn

U nas moczka, kapusta z grzybami i karp. Pierwsza wigilia u nas w trojeczka.

Prezenty ogarniete. Nawet kolejek umiknelismy.

My juz mamy synka i wszystko jedno mi co bedzie. Chcialam robic tortille ale niestety w sklepie zabraklo podkladow.

reklama
Gosia, śliczna choinkę masz :tak:
U nas moczka, karp, kapusta z grzybami i z grochem, makówki :) co do prezentów to jestem w trakcie, ciasteczka i choinka w prZyszły weekend, ale za to dom już wysprzatany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry