reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mychunia o to mój 29 listopada skończyl 14 mc to podobne mamy wiekowo dzieci :-)

Gosia to dzialajcie :-)

Lyara to poronienie miałaś tak? To chyba podobna sytuacja u ciebie jak u Berthy przepraszam jeśli pomyliłam. Ze macica sama nie chciała się oczyścić po poronieniu? Zdecydowaliscie się na sex mimo ciągłego krwawienia?

Dziewczyny no ja też z przejęciem oglądam wasze dwie kreski. Super uczucie. Ja jeszcze czuje trochę zawód że nam się nie udało i też znowu od początku, ale z wami tutaj mi trochę łatwiej :-*

reklama
Mychunia o to mój 29 listopada skończyl 14 mc to podobne mamy wiekowo dzieci :-)

Gosia to dzialajcie :-)

Lyara to poronienie miałaś tak? To chyba podobna sytuacja u ciebie jak u Berthy przepraszam jeśli pomyliłam. Ze macica sama nie chciała się oczyścić po poronieniu? Zdecydowaliscie się na sex mimo ciągłego krwawienia?

Dziewczyny no ja też z przejęciem oglądam wasze dwie kreski. Super uczucie. Ja jeszcze czuje trochę zawód że nam się nie udało i też znowu od początku, ale z wami tutaj mi trochę łatwiej :-*
Nie nie, ja po prostu mam problemy z miesiączkami. A wczoraj kompletnie nic nie było dlatego chcieliśmy się kochać... No i zaraz po chlusnęło :(

Lyara ja bym pojechała.
Wyniki skonsultuje lekarz, zbada Cię też pewnie na miejscu, i jak nie będzie potrzeby to Ci nie zrobią.
Nie bój się, może po tym będzie łatwiej o ciążę.
Myślałam, że zniknęłaś, bo się zdecydowałaś na zabieg i nie miałaś do nas siły pisać :sad:
Ja tak się bałam kolposkopii, ale nie taki diabeł straszy.
Jedź, już nie zwlekaj.
No właśnie to jest tak, że jednego dnia nie mam nic, a następnego jakby ktoś kran odkręcił:/ i mogą mi z tego powodu nie zrobić... Zdecydowałam się, ale same problemy jak widać :-(

Wzięłam się za sprzątanie a Wy szalejecie.
Gratulacje :) piękne kreseczki.
Fasolcia cudna :)

Ja czekam na owu aczkolwiek przytulanki są. Nie wiadomo kiedy się pojawi wiec... ;)

Fimka - musiałam przeoczyć, przepraszam ;) na razie zaufam mojej gin co do tego zastrzyku w przyszłym miesiącu ;) bo pecherzyki ładnie rosną, tylko nie pękają... i jesli nie wyjdzie z tego nic w przyszlym miesiącu to porobię sobie te badania... a jaki mniej więcej jest koszt każdego? Bo chodzę prywatnie do gin, więc pewnie je sobie prywatnie będę musiała zrobić...

Jejku ja nie mialam zadnego problemu z zajsciem w ciążę bardzo wam dziewczyny współczuję:( Nie wiem jak teraz bedzie ale bedac u gina ponad tydzien temu jak i prawy i lewy jajnik mega owocne.Zobaczymy co te starania wyniosa ;)

reklama
Lyara wybacz jeśli poczulas się urazona moim pytaniem. Po prostu nie wiedziałam że tak się robi w innych sytuacjach niż poronienie.

Do góry