Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mychunia, pewnie byłaś zrezygnowana, bo myslalas, ze nic z tego, bo tak mało przytulanek, a tu taki suprajs!!
Sówka, daj znać jak wyniki trzymam kciuki
Ja tego jeszcze nie zazywalam wiec starac sie niby moge ale profilaktycznie powinni wszyscy domownicy zazyc.Narazie nie mam tych owsikow.Non stop sprzatamy na swieta wiec higienicznie jest i myje rece.Moze progilaktycznie - naturalnie cos zażywać pestki dyni , czosnek.
Czesc dziewczyny!
Widze ze u was duzo sie dzieje.
Sowka witam i trzymam & za bete. Daj znac jak wyniki.
Nie bylo mnie chwilke a tu tyle do nadrobienia. Ja nadal mam wolne wiec robie porzadki. Wczoraj ubieralismy choinke i dekorowalismy mieszkanie. Dzisiaj wielkie pranie posciel firanki. Musze sie czyms zajac zeby nie myslec o owu i starankach.
Codziennie robie testy owu bo nie wiem kiedy powinnam miec ale na razie wychodza negatywne.
Ja biore folikod miesiaca i eutyrox zeby obnizyc tsh. Moj M na razie nic nie bierze bo to dopiero poczatki staran.
Ostatnio czytalam ze kofeina pomaga plemnikom bo sa bardziej ruchliwe
Wiec poje go kawka :-)
Mychunia moj tez jest pewny siebie dlatego na razie nie chce mu kazac brac dodatkowych witamin. Za pierwszym razem zaskoczylo ale to bylo 7 lat temu
Teraz moze byc roznie