reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pimafucin (chyba tak to było) globulki, ale na receptę. Tyle, ze ponoć mogą je używać kobiety w ciąży.
Kiedyś spróbowałam też tamtum rosa, pomogło, ale dziwna aplikacja..:no2:

ladykot - o tak, Pimafucin super. Używałam w pierwszej ciąży. Dzięki za przypomnienie!
Już na drugi dzień ulga.
Będę we wtorek u gina, jak mi nie przejdzie po kremie to poproszę żeby mi wypisał.

Fimka - Gratuluje!!! Bardzo się cieszę kochana:)) Całuje mocno:***
Z tymi infekcjami to ciężka sprawa jest dlatego że prawdopodobnie organizm może być zagrzybiony, stąd też i infekcja w miejscu intymnym. Przez tego paskudnego grzyba wysyłany jest sygnał do mózgu o zapotrzebowaniu na cukier... stąd wieka ochota na słodkie. A on żywi się cukrami prostymi... i koło się zamyka:)
Ja bym poszła do ginekologa po probiotyk i ograniczyła cukier, na pewno to pomoże bo zwalczy istotę problemu a nie chwilowo zagłuszy:)
A u nie dobra wiadomość:) Zaczynamy starania, mąż poszedł po rozum do głowy i zrozumiał że nie można po każdej naszej kłótni odkładać starania o drugie dziecko. I przyznał ze to z jego winy ten cały kryzys powstał. Że zachowywał się samolubnie i nie mógł zaakceptować że już nie jest najważniejszy, ale prócz niego też jest Gabryś:)

reklama
Do góry