reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ladykot - o tak, Pimafucin super. Używałam w pierwszej ciąży. Dzięki za przypomnienie!
Już na drugi dzień ulga.
Będę we wtorek u gina, jak mi nie przejdzie po kremie to poproszę żeby mi wypisał.
Taak, wiem :) jest bardzo dobre i szybko pomaga, także zamiast się męczyć i kombinować, lepiej od razu prosić o receptę, jak jest możliwość oczywiście :)
Czarna, no to chyba świetna wiadomość, prawda? :) faktycznie ten grudzień jakiś magiczny :) życzę wam powodzenia

reklama
ladykot - to bardzo dobra wiadomość, ale najważniejsze jest to że udało nam się wszystko wyjaśnić, porozumieć się, pogadać poważnie, przeprosić:) To jest podstawa! Mam nadzieje ze w tym miesiącu się nie uda, popalałam sobie z nerwów, nie wierzyłam że mąż już kiedykolwiek będzie chciał mieć ze mną dzieci:(

Fimka tak to bez recepty. Kosztuje ok 50 zł razem. To jest flora bakteryjna czy jakoś tak.

Tamtą ciąże miałam całą w infekcji i mam nadzieje, że teraz mnie ominie. Pytałam o ten hexagyhn ginekolog i mówiła, że jak najbardziej mogę stosować.

Czarna - cieszę się, że doszliście do porozumienia.
No własnie, jest Gabryś!
I co, będziesz próbowała bez Clo, czy od razu z nim?

Olege - nie widzę zdj. Nie załadowało się :( Musisz dać "wyślij plik" i wtedy załadować (jak z kompa piszesz.

reklama
Do góry