reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olegem - to mogła być biochemiczna... nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić:(
Ruda - ja też głupia jestem i wróciłam do popalania z dziewczyną mojej siostry wieczorami:( Trochę się boje że moge zaszkodzić zarodkowi jakby się pojawił..
Fimka - mam plan łyknąć w styczniu:p troszkę się boje na własną rękę... ale tak bym już chciała, że głupieje:)

Fimka - gratulacje!!! :) kiedy miała być @?

Czarna - no widzisz? Facet poszedł po rozum do głowy i teraz będzie dobrze :)

Olege - z tego co wyczytałam kiedyś, to czasem się zdarza, ze nawet do 3 m-ca ciąży kobieta może mieć okres. I to czasem nawet taki jak zawsze :) dlatego może rzeczywiście idź na betę albo po @ zrób jeszcze jeden test ;)

Ruda - trzymam kciuki, żeby się udało :*

OlegeM ja tak miałam w poprzednim cyklu. Też miałam dwie kreseczki, a dostałam @ niestety do ginekologa nie było szybciej terminu i byłam dzien po owu, ale wszystko było w jak najlepszym porządku no i się udało :)

Jak będę coś więcej wiedziała dam znać.
Ankaka. I okres miałaś taki jak zawsze, czy widać było, że to może jednak inaczej wygląda?

Fimka - gratulacje!!! :) kiedy miała być @

24.12 :O

Ale tak jak mówię, po ostatnich perypetiach z zajściem, ciężko mi uwierzyć że mogło pyknąć za pierwszym razem.
Więc czekam na powtórkę testu - może jutro, może nd...
Bo też może się okazać, że to biochemiczna.
Dlatego nie powinno się robić szybciej niż termin @.
Nie wiem co mnie podkusiło :p

miałam bóle mocniejsze o wiele, i lało się ze mnie jak nigdy. Także był o wiele mocniejszy niż inne :) więc może jak ty masz zwykły to może jednak zrób bete? bo możesz być jedną z tych co mają okres w ciąży :) a masz problemy z nadzerką?

reklama
Doczytalam :-( Olegem idź do lekarza

Czarna ja w pierwszej ciąży tzn dopóki nie wiedziałam że jestem tzn do póki nie zaczęłam żygac jak kot po fajce i wtedy już wiedziałam że to ciąża ;-) też paliłam i jak widzisz udało się

Do góry