Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olegem - to mogła być biochemiczna... nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić Ruda - ja też głupia jestem i wróciłam do popalania z dziewczyną mojej siostry wieczorami Trochę się boje że moge zaszkodzić zarodkowi jakby się pojawił.. Fimka - mam plan łyknąć w styczniu troszkę się boje na własną rękę... ale tak bym już chciała, że głupieje
Czarna - no widzisz? Facet poszedł po rozum do głowy i teraz będzie dobrze
Olege - z tego co wyczytałam kiedyś, to czasem się zdarza, ze nawet do 3 m-ca ciąży kobieta może mieć okres. I to czasem nawet taki jak zawsze dlatego może rzeczywiście idź na betę albo po @ zrób jeszcze jeden test
OlegeM ja tak miałam w poprzednim cyklu. Też miałam dwie kreseczki, a dostałam @ niestety do ginekologa nie było szybciej terminu i byłam dzien po owu, ale wszystko było w jak najlepszym porządku no i się udało
Ale tak jak mówię, po ostatnich perypetiach z zajściem, ciężko mi uwierzyć że mogło pyknąć za pierwszym razem.
Więc czekam na powtórkę testu - może jutro, może nd...
Bo też może się okazać, że to biochemiczna.
Dlatego nie powinno się robić szybciej niż termin @.
Nie wiem co mnie podkusiło
miałam bóle mocniejsze o wiele, i lało się ze mnie jak nigdy. Także był o wiele mocniejszy niż inne więc może jak ty masz zwykły to może jednak zrób bete? bo możesz być jedną z tych co mają okres w ciąży a masz problemy z nadzerką?
Czarna ja w pierwszej ciąży tzn dopóki nie wiedziałam że jestem tzn do póki nie zaczęłam żygac jak kot po fajce i wtedy już wiedziałam że to ciąża ;-) też paliłam i jak widzisz udało się