reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olegem bo w ciąży też może być krwawienie przez nadżerkę, więc jak maż to to może byc powodem. Tzn. nie nakręcam Cię bo nie wiadomo co to sie u Ciebie podziało, ale dla pewności bym bete zrobiła :)

Ja mam ten plus że okres 27 jak przyjdzie to wiadomo a jak nie to szaleje ;-)
Swoją drogą w pierwszej ciąży ostatni okres miałam 25 stycznia a na walentynki popilam jak nigdy ( nawet nie myślałam że się uda za pierwszym razem) później gin mnie uspokajal że maluszek jest chroniony przez pierwsze ileś tam dni i nic się nie stało. Cała ciążę się martwilam i mam zdrowego synka

Ja się za pół godzinki zbieram do gina na kontrolę, mam nadzieję, ze tej paskudnej torbieli już nie będzie :) i dowiem się dokładnie jaki jest plan działania na następny cykl :) Ale powiem wam, ze rano, jak się kładłam spać po nocce, to nie liczyłam na to, ze torbielka zniknie ale jak wstawiłam to mnie bardzo mocno ten lewy jajnik zabolał i na razie cisza... nic nie boli a wcześniej to pobolewał cały czas ;) więc nie jest tak tragicznie, jeśli mi same schodzą te paskudztwa ;)

Hej dziewczyny! Chyba w końcu mogę do Was dołączyć.
Po roku od straty dzidziusia w 23 tyg., po serii najróżniejszych badań, mamy w końcu z TŻ zielone światło i planujemy popracować nad kolejną ciążą. Mam nadzieję, że uda się tak szybko, jak poprzednio - 3majcie kciuki! :)

Fimka
Wielkie gratulacje :) dziewczyny co to sie dzieje w tym grudniu :) jestem w szoku :) ale mega zadowolona

MaRtiiNa witamy i zapraszamy do naszego grona.

Olgem okres nic nie musi znaczyc zdarza sie przeciez ze niektorzy go maja w pierwszym miesiacach.
Czekamy na info dziewczynki nasze !!

reklama
Do góry