reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Z jaka czuloscia macie testy ? Ja kupilam dzis w rossmannie 2 byly check@go niby po 6 dniach od zaplodnienia

Rano zrobiłam Amil - 20 mlU/ml (wyszedł bladzioch z porannego siku)
Popołudniu zrobiłam Vitam - 25 mlU/ml (wyszła wyraźna z popołudniowego!!)

Już się nie bronię przed objawami :p

Pinezka - jutro jadę na b-hcg, mąż mnie podwiezie :)

Fimka - jakie miałaś objawy ? Ale masz super , tez bym odrazu powędrowała na bete , ale nie ma mnie teraz w Pl :/ a tu trzeba miec skierowanie id lekarza rodzinnego na badania , masakra jakas

Fimka - jakie miałaś objawy ? Ale masz super , tez bym odrazu powędrowała na bete , ale nie ma mnie teraz w Pl :/ a tu trzeba miec skierowanie id lekarza rodzinnego na badania , masakra jakas

Tym razem dyskomfort w podbrzuszu (trochę jak na @) już 4dpo, kremowy śluz, no i chce mi się b. jeść.
Poza tym piersi jak kamienie (a tego to już w ogóle nigdy nie miałam, tylko w 1 ciąży).
Mdłości nie mam i innych na razie też nie.

Tym razem dyskomfort w podbrzuszu (trochę jak na @) już 4dpo, kremowy śluz, no i chce mi się b. jeść.
Poza tym piersi jak kamienie (a tego to już w ogóle nigdy nie miałam, tylko w 1 ciąży).
Mdłości nie mam i innych na razie też nie.
Mnie obudził bol jajnika w nocy 4 dni temu -7 dp , i od tamtego czasu sue zaczęło . Nagły spadek energii, popołudniowe drzemki po 2-3 h :) , a o 7 musiałam zjeść juz śniadanie bo głodna byłam co mi sie nie zdarzało , do tego bol podbrzusza i wrażliwe piersi . Kiedy bedziesz miec wyniki z bety ?

Wejście smoka, wiadomo, powtórzę za 2 dni :p
Ja coś tam widzę, pod światło, to fakt.
Dzisiaj 11dpo, 26dc. No ładnie!
CZARNA - chyba bez CLO się udało :biggrin2:
Jest nadzieja i dla Ciebie :)
Brawo!! Gratulacje!!!!
Teraz opowiadaj jak wyglądał cykl i przytulanki i przypomnij ile cykli sie staraliście ! :)
Czujesz sie inaczej niż w inne cykle?

reklama
Do góry