reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam. Chcialabym dołączyć do was. Mam 26 lat i 7 letniego syna. Po 7 latach dojrzelismy wspolnie z M do decyzji o 2 dziecku, ale od 5 miesiecy sie nie udaje.. Wlasnie mam @ wiec przede mna 6 cykl staran, trace juz powoli wiare.. Mam niedoczynnosc tarczycy, podejrzenie endometriozy i do tego po pierwszej ciazy pojawil sie konflikt serologiczny takze ful wypas. Pozdrawiam i zycze wszystkim 2 kreseczek a dziewczynom ktorym sie udalo gratuluje

Witaj HappyMum ;) będzie dobrze, zobaczysz ;) jesteś pod stałą opieką ginekologa? Jeśli tak, to powinno być w porządku, tylko dużo wiary, grudzień jest miesiącem cudów ;) mamy tutaj dużo przykładów tego ;) trzymam kciuki &&&

Pinezka, gratulacje! :)
HappyMum, witaj :)
A ja już wróciłam z pracy, posprzatalam, trzecie pranie w pralce, obiad zrobiony, teraz szybka kawa i pora lukrowac pierniki :) uf, tylko chęci coś mało :p

reklama
Do góry