Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak przed okresem ciągle mi się chce czekolady z orzechami:-)Połowę pudełka. Ale od razu mi lepiej.
No wlasnie ja dziekuje Bogu ze trafilam na swojego lekarza i na szpital w Bytomiu. Skaba a Ty z Czestochowy jestes?Strawbelka miałam ci napisać, że synia rodziłam na Parkitce, a że przez 6 tyg. leżałam na patologii ciąży to poznałam wszystkich tamtejszych lekarzy. I dziękowałam niebu, że trafiłam na mojego gina, bo poza nim nikogo rozsądnego tam nie było. Napatrzyłam się że hoho!
Moja @ właśnie się rozkręca!Ja mam tak przed okresem ciągle mi się chce czekolady z orzechami:-)
Z Myszkowa.No wlasnie ja dziekuje Bogu ze trafilam na swojego lekarza i na szpital w Bytomiu. Skaba a Ty z Czestochowy jestes?
ja jestem uzalezniona od slodycz, codziennie musze cos slodkiego zjescNie lubie jak mam w domu słodkie. Bo raczej nie przepadam ale jak zjem to np. Tabliczka gorzkiej czekolady na raz.
Dlatego staram się robić słodycze z mala ilością cukru
mocno leci?Moja @ właśnie się rozkręca!
A prawie wcale, ale termin na jutro to się rozkręci.mocno leci?