KasiaiOn
Fanka BB :)
Oj biedulka:*mocno leci?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj biedulka:*mocno leci?

a brzuch boli? nie lubie miec @ na weekendA prawie wcale, ale termin na jutro to się rozkręci.
W Bytomiu na Batorego pewnie, na piatce. No tam podobno najgorsze przypadki przywoza, tak swietni lekarze sa. Operacje na plodzie robili w brzuszku mamy, nawet w telewizji bylo.Koleżanka ma poważną chorobę serca i rodziła dwoje dzieci w Bytomiu. U nas jej powiedzieli, że nie przeżyje porodu. A tam lekarze ją rewelacyjnie prowadzili i wszystko się szczęśliwie udało. Fakt, że trzecie chciała, ale już nie wyrazili zgody.
mam kolezanke,ktora ma 6 dzieci, juz z 6 ciaza byly problemy, ciaza na podtrzymaniu, urodzila przed terminem a jest w 7 ciazy! ma poszarpana macice i lekarze ostrzegali, wiem, ze juz ma jakie problemy, jesli dotrwa do sierpnia to uwierze w BogaKoleżanka ma poważną chorobę serca i rodziła dwoje dzieci w Bytomiu. U nas jej powiedzieli, że nie przeżyje porodu. A tam lekarze ją rewelacyjnie prowadzili i wszystko się szczęśliwie udało. Fakt, że trzecie chciała, ale już nie wyrazili zgody.
Ja to wolę mieć w piątki:-) bo nie cierpię mieć okres jak pracuje a weekend wolny wiec akurat przez weekend wszystko przejdziea brzuch boli? nie lubie miec @ na weekend
ja lubie np tak w czwartek dostac, wtedy na weeken sie lekko uspokajaJa to wolę mieć w piątki:-) bo nie cierpię mieć okres jak pracuje a weekend wolny wiec akurat przez weekend wszystko przejdzie
Ja tez. Spac baby zebym nie miala jutro rano do nadrabiania za duzo stronzaczynam byc spiaca i to ostro