reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Koleżanka ma poważną chorobę serca i rodziła dwoje dzieci w Bytomiu. U nas jej powiedzieli, że nie przeżyje porodu. A tam lekarze ją rewelacyjnie prowadzili i wszystko się szczęśliwie udało. Fakt, że trzecie chciała, ale już nie wyrazili zgody.
W Bytomiu na Batorego pewnie, na piatce. No tam podobno najgorsze przypadki przywoza, tak swietni lekarze sa. Operacje na plodzie robili w brzuszku mamy, nawet w telewizji bylo.

Koleżanka ma poważną chorobę serca i rodziła dwoje dzieci w Bytomiu. U nas jej powiedzieli, że nie przeżyje porodu. A tam lekarze ją rewelacyjnie prowadzili i wszystko się szczęśliwie udało. Fakt, że trzecie chciała, ale już nie wyrazili zgody.
mam kolezanke,ktora ma 6 dzieci, juz z 6 ciaza byly problemy, ciaza na podtrzymaniu, urodzila przed terminem a jest w 7 ciazy! ma poszarpana macice i lekarze ostrzegali, wiem, ze juz ma jakie problemy, jesli dotrwa do sierpnia to uwierze w Boga

Na Batorego z moimi dziećmi trzy razy byłam, ale na laryngologii dziecięcej. Oboje mieli trzecie migdały usuwane i raz córcia miała zapalenie krtani jak miała 6 mies. Też super lekarze.

reklama
Brzuch mnie rzadko kiedy boli. Ale wolę mieć w weekend, bo czasem mam bardzo mocne i gwałtowne krwawienie i w pracy się stresuję.

Też już mi się oczy kleją.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry