G
Gość
Gość
Mi tez sie marzyMi się marzy termomix a najlepiej ten nowy ;-) o tak ale szkoda mi dać ponad 4 tysiące
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez sie marzyMi się marzy termomix a najlepiej ten nowy ;-) o tak ale szkoda mi dać ponad 4 tysiące
Dwa miesiące czekania... Kurde jak dla mnie to za długo...Dziewczyny, dziś robiłam bete..wyniki po 17, dzwoniłam tez do giną i mówi że pierwszy wolny termin na koniec lutego. ... czy to nie za późno? ?
Nie widzialam...moze i dobrze bo bym bardziej byla chora...ale pewnie dzis zobaczeStrawbelka a widziałaś ten nowy z tą e książka? No rewelacja
tzn kupic bysmy kupili inne mieszkanie nie to, tylko mi chodzi mi o aspekty prawne jak to wyglada jak nie mamy slubuLuxuorius pewnie mają rację. Bo to co pchasz komuś do kieszeni masz już na kredyt. Tylko czy chcesz na stałe taka mała łazienkę i kuchnie? Ja jakbym kupowała wolałabym dołożyć i mieć trzy pokoje ale to tylko moje zdanie
Lepiej jakbyscie mieli slub bo tak chyba bierze sie na jedna albo druga osobe. No i wtedy zdolnosc kredytowa jest mniejsza.tzn kupic bysmy kupili inne mieszkanie nie to, tylko mi chodzi mi o aspekty prawne jak to wyglada jak nie mamy slubu