Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale masz leki na te zwariowane cykle tak?Chciałabym tylko tak nieregularne mieć te cykle.A nie okres spóźnia się od tygodnia do 60 dni. :x
u mnie to zalezy, poniewaz ja mam to zaleznie chyba od sytuacji moich nerwowHejLux fajnie że już lepiej u was
a czy wy dziewczyny też macie strasznie Bolesne miesiączki?
czasami jest tak, ze te pierwsze godziny boli mocno, czasami tak, ze zaczyna bolec jak juz okres sie rozwija a sa i takie @, ze boli tyle co nic i bez tabsa moge zycale to ciagnie caly brzuch czy jak?Fakt 60 dni to hardcoremi raz w roku od kilku lat zdarza sie cykl 42- 49 dni.
Czuje sie jakbym okres zaraz miała dostać
Nie nazwałabym tego ciągnięciem, bóle jak na okres, takie parzące czasem zakłuje w jajnikuale to ciagnie caly brzuch czy jak?
ja tez tak mam niekiedy, ze na kilka dni mnie tak pobolewa, to normalane, teraz myslac o ciazy bedziesz doszukiwac sie objawow na sile i kazdy bol Cie zaniepokoi, a jak nie staralas sie o ciaze to nawet pewnie uwagi nie zwaracalas na bole, dwa wdechy i wydech i cierpliwie czekaj na termin @Nie nazwałabym tego ciągnięciem, bóle jak na okres, takie parzące czasem zakłuje w jajniku