Luxuorius
Moderatorka
jak nie teraz to potem sie uda, spokojnieOby, ale sie troszkę boje negatywa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak nie teraz to potem sie uda, spokojnieOby, ale sie troszkę boje negatywa
Spokojnie kochana! Jak nie teraz to jeszcze będzie szansa. :* Zobaczysz, w końcu się uda.Oby, ale sie troszkę boje negatywa
ja wiem, ale wiesz to dopiero poczatek staran, nic sie nie martwNajlepiej to by sie chciało już teraz
Bardzo dobre podejście:')No i jednak brązowe plamienia zmieniają się w krew. Jednak okres, cieszę się, że chociaż przyszedł okres na czas.No i ten cykl zaczynam z ovufriend.
![]()
Nauczyłam się pozytywnego podejścia, a raczej po stracie aniołka się nauczyłam. Jak okres przyszedł to nic strasznego, jest nadzieja, że kolejny cykl będzie owocny a tym bardziej jak ten był 28 dniowy.Bardzo dobre podejście:')
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
super, ze byl taki na czas, to dobry znak, mi tezraz tez wrocily regularne cykleNauczyłam się pozytywnego podejścia, a raczej po stracie aniołka się nauczyłam. Jak okres przyszedł to nic strasznego, jest nadzieja, że kolejny cykl będzie owocny a tym bardziej jak ten był 28 dniowy.![]()
bo przez nerwy mialam z dwa dni pozniej lub dwa dni wczesnejChciałabym tylko tak nieregularne mieć te cykle.super, ze byl taki na czas, to dobry znak, mi tezraz tez wrocily regularne cyklebo przez nerwy mialam z dwa dni pozniej lub dwa dni wczesnej
mi raz w roku od kilku lat zdarza sie cykl 42- 49 dni.