dobre, mi to pryszcze wylaza na okres, przynajmniej wiesz kiedy dostanieszNie jem.I właśnie dlatego mnie dziwi ten zapach, on mi się tylko kojarzy z zupkami.
Nawet mój zauważył, że jak już tak pachnę to okres idzie wieeelkimi krokami.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre, mi to pryszcze wylaza na okres, przynajmniej wiesz kiedy dostanieszNie jem.I właśnie dlatego mnie dziwi ten zapach, on mi się tylko kojarzy z zupkami.
Nawet mój zauważył, że jak już tak pachnę to okres idzie wieeelkimi krokami.
![]()
Opowiedz nam co tam sie zadziałono sie zobaczy, zobaczyla zadbany dom, obiad w lodowce dla Tomka, pelna zamrazarke, czystosc i troche z tonu zjechala
dobre, mi to pryszcze wylaza na okres, przynajmniej wiesz kiedy dostaniesz![]()
aa i tez na slodkie mnie ciagnie gdyJa mam cerę trądzikową więc po tym nie mogę poznać czy to okres idzie.![]()
nic tyle co ja powiedzialam, ze ma ze mnie ona zejsc,bo widzi do czego prowadza te intrygi i juzOpowiem nam co tam sie zadziało
A mi sie charakterek zmienia na niedobryaa i tez na slodkie mnie ciagnie gdy
@ blisko
Mnie wyskakują jakieś niespodzianki na twarzy, ciągotki na słodkie i mi sie mymlun włącza, ciagle bym sie do mojego przytulałaaa i tez na slodkie mnie ciagnie gdy
@ blisko
ja jestem baardzo nerwowa jak okres idzieA mi sie charakterek zmienia na niedobry![]()
no to masz to co jaMnie wyskakują jakieś niespodzianki na twarzy, ciągotki na słodkie i mi sie mymlun włącza, ciagle bym sie do mojego przytulała