reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczynki - niestety, torbiel jeszcze większa - 5,5x4 cm :( Ale błonę mam bardzo grubą i jak to gin powiedziała - albo @ albo ciąża, chociaż w drugą opcję nie wierzę :p jak po okresie nie zniknie to czekają mnie hormony i odlozenie staranek :(

Fimka, ciekawy pomysł :D myślisz, ze wpadnie na to? Dosłownie ;)

Będę go kierować podczas zabawy :D
Za pierwszym razem dałam mu skarpetki i kartkę z napisem "Dzień dobry Tatusiu".
Wstałam wtedy o 6:00 bo jechałam do pracy, on jeszcze spał.
Więc wiedział od razu.

Pati - a czemu odłożenie?! BEZ SENSU!
Czasem nie daj sobie wcisnąć tabletek anty na wstrzymanie!
Mi takie jeden lekarz-ancymon proponował.
Zawiesić @ na rok. CO TO, TO NIE!
Hormony porób, warto, pomyśl też nad kalendarzykiem.
To daje fajny obraz cyklu.
Błona = endometrium? Pewnie tak. Jest grube przed @ i w ciąży.

Dam Wam znać!
OHO JEST!

Odezwę się w miarę możliwości.

Czarna - oooo to to ;) zapomniałam jak się to to nazywa :D ja i tak czuję, ze @ przyjdzie, na ciążę nie liczę, mimo ze gin powiedziała, ze nigdy nic nie wiadomo i mogła być ovu z drugiego jajnika a my po prostu jej nie zauważyłyśmy :) Ale i tak się nie nastawiam, dobrze by było jakby @ przyszła i ta durna torbiel zniknęła ;)

Ja tez na torbiel miałam tabletki anty przepisane i w sumie brałam je prawie 3 lata.

Niunians - a ja mam taki zapas liquidow :p masakra :p

Mnie kuzynka męża ciągnie na fitness od stycznia. Ona teraz urodziła drugie i chce wrócić do formy. Ja miałam jej towarzyszyć. O staraniach nikt nie wie, wiec pewnie się zapisze a później zrezygnuje :) na rzecz jogi :)

Fimka - nie anty. Mówiła coś o braniu hormonów przez 20 dni i ze po tym zazwyczaj schodzą... anty sobie nie dam wcisnąć, bo źle na nie reaguję, więc to odpada... i chyba chodziło jej o odlozenie na miesiąc czy coś... dopytać następnym razem, bo mam iść w ostatni dzień @ do niej.

reklama
Hej...
Gratuluję wszystkim zaciążonym :) Spokojnej ciąży życzę :) Czyżbym tu sama miała niedługo zostać?
Ale pochwalę się, chyba kończy mi się okres, więc może to i dobrze że nie mieli miejsca w szpitalu :D
Więc jest minimum nadziei że może i mnie się uda :p

Do góry