reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nessi oj to sonrze ze wszystko sie dobrze skończyło ;-*
Wyobrażasz sobie faceta z okresem ? Oj ja bym tego nie przeżyła :)

Strawbelka moze to oznaka ciazy;)

Anik zależy jak z ciąża - póki nie jesteś idź - ja tez chodzę na crossfit ale jak zajdę od razu odstawiam :)

Dobra lecę spać buźki :) gehyn jutro nie wpadła to szczęśliwego nowego roku :)

reklama
Nessi apropo testów ja miałam dwa negaty w dniu @ przy każdej z ciąż dopiero po tygodniu bladziocha bylo widac a wiec moze u Ciebie wtedy był okres juz w trakcie bo chyba fizycznie nie możliwe zeby test tak szynko wykazał po przytulankach?

Lyara kciuki a co za zabieg ?

Bertha na śpiocha go ;p co do krwiaków nie ma reguły u mnie pierwsza ciąża stracona a przy drugiej miałam ogromne krwiaki jeszcze większe ale synuś urodził sie zdrowiutki ;) myśle ze natura wie co robi to trudne ale chyba prawdziwe ...

Ankaka. Czesto tak jest ze jeden jest silniejszy od drugiego i czesto rodzi sie tylko jeden np.

U nas znow gorączka wieczorna ...

Ok, czyli z krwiakami tez moze sie udać, to dobrze słyszeć.

Ja zrobiłam badania genetyczne po poronieniu. Nie było żadnych wad. To była dziewczynka - tak jak od poczatku myślałam.

Nessi apropo testów ja miałam dwa negaty w dniu @ przy każdej z ciąż dopiero po tygodniu bladziocha bylo widac a wiec moze u Ciebie wtedy był okres juz w trakcie bo chyba fizycznie nie możliwe zeby test tak szynko wykazał po przytulankach?

Lyara kciuki a co za zabieg ?

Bertha na śpiocha go ;p co do krwiaków nie ma reguły u mnie pierwsza ciąża stracona a przy drugiej miałam ogromne krwiaki jeszcze większe ale synuś urodził sie zdrowiutki ;) myśle ze natura wie co robi to trudne ale chyba prawdziwe ...

Ankaka. Czesto tak jest ze jeden jest silniejszy od drugiego i czesto rodzi sie tylko jeden np.

U nas znow gorączka wieczorna ...

Aha, no melduje, ze wzięłam go! ;) prawie ze na śpiocha! :D

reklama
Witam was dziewczynki po kilkudniowej nieobecności :) nie maialam dostępu do neta i stęskniłam sie za wami ;) jak Boga kocham, chciałam was nadrobić ale nie było szans ;) także tak:

Witam wszytkie nowe staraczki, za testujące trzymam kciuki &&& ;)

No i garść nowych wieści po wizycie i gin. Torbiel 6x5 cm, nie ma zamiaru się nigdzie wynieść, jutro rano jadę na pobieranie krwi na markery nowotworowe i z wynikami do gin albo jutro jak już będą albo 4 stycznia. Jak wyniki będą ok, to dostanę na 20 dni silne hormony na zlikwidowanie torbieli. Jak zejdzie przez ten miesiąc to od końca stycznia staranka pełna parą :) a jak nie zejdzie, to będzie mnie czekać laparoskopia i dopiero po niej wracam do starań :) Ale jestem dobrej myśli i wierzę, ze będzie dobrze :)

Trzymam kciuki!! Dobrze ze juz masz jasny plan działania!

Do góry