EM Ka
Fanka BB :)
Ann suv to taka wlasnie terenówka
A Sluz no taki kleisty trochę jak w jajku
Hime kiedy testujesz ?
Dzień dobry
Hime kiedy testujesz ?
Dzień dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cykl bezowulacyjny, wadliwy test, albo ze owulacja sie przesunie.Oj nie nadrobię wszystkiego![]()
Pisaliście o robotach tez choruje na termomixa... Musimy zmienić zastawę obiadowa bo mały stukał mi ostatnio 6 talerz z komplet i mam nie pełna wiec juz mobilizacja jest nawet mam upatrzony ale niestety jest tylko ecruie a chciałabym biały . A ostatnio tez mam jazdę i ogladam wlasnie rzeczy i tworze listę hehe
Anik jaka terenówka? Mi sie marzy jakiś dobry suv ale to jeszcze trochę niedawno zmieniliśmy wiec trochę nim pojeździmy chyba aż dzieci podrosną hehehe![]()
O u nas gofrownica pamięta czasy maczugi wiec moze faktycznie czas wyciągnąć![]()
Dziewczyny moze sie orientujecie bo ja zielona jestem - jak Sluz jest owulacyjny to możliwe zeby lh na testach wychodziło negatywne , co to oznacza ?
Ann suv to taka wlasnie terenówka
Hime kiedy testujesz ?
Dzień dobry![]()