Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może mieć związek podróż. Ale jednocześnie testy bobotest jako jedyne nie pokazały mi cienia cienia kreski a mają podobno czułość 10.hej dziewczyny, jestem tu nowa, tzn. dawna staraczka
mam dylemat, @ mi się spóźnia dziś 4 dzień, robiłam testy bobo test i wyszły negatywne, okres mi sie nigdy nie spóźnia, cykl mam 29 ddni, sama nie wiem co o tym myśleć, jak staralismy się o pierwsze dziecko, to w tym samym dniu co miałam dostać @ druga krecha była czerwona
w sumie 3 tygodnie temu wróciłam z podrózy zagranicznej i zastanawiam się czy to opóźnienie ma z tym związek
jutro idę do lekarza, coś może mnie oświeci![]()
nie wyjdzie cos, tylko wyjda dwie kreskiJa tez mam Mój kalendarzyk
Eh dobra. Jutro sikaniec tylko nie tak z ranabo musze wstać i iść po niego dopiero
Ale jak coś ma wyjść to wyjdzie
nie wyjdzie cos, tylko wyjda dwie kreskisorki cztery, ooo!
Właśnie wprowadziła wszystkie moje miesiące. Dzięki:-)Ja mam ten od kilku lat mam zapisane tam @Zobacz załącznik 742029
WomanLog jest mega! Polecam! Używam go od początku zabawy z androidem.WomanLog