reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka ja używałam syna mam zdrowego wiec pewnie bezpieczne :)

Lenaka o kurde :/ chociaż ja na szkole rodzenia miałam taka gwiazdę ktora spotkałam na porodówce potem i co zrobiła jak dostała skurczy ? Poleciała zrobić paznokcie do porodu wtf?!

Ssalam ten *spam*, rzeczywiście pani w aptece się nie mylila nie pomaga. Wypilam herbatke z całą cytryną i sokiem malinowym a przed snem jeszcze wypije mleko z miodem i liczę że jutro będę w pełni sił :D

reklama
Pyzia :D Ty wiesz co ja przeczytałam ? :D Że masz jabola :D:D:D
Też mam brzoskwinie - no zdrowie ! :)
aniay - z tymi testami jest tak, że przy becie 400 jednostek wyszła mi blada kreska ledwo widoczna ... poczekaj jeszcze ... <trzymam kciuki> -ja testom zbytnio nie ufam.
Ja raczej z tych nie pijących :) Czasem piwko albo jakiś dobry likier,a z jaboli juz wyrosłam :p :D

Ja mam D-E w zależności od firmy.Tak więc więc od większych to mi chyba kręgosłup już całkiem wysiądzie,no ale cóż cierp ciało co żeś chciało ;)

A co do rozniaru to ja nawet nie wiem chyba c. Ale pewna nie jestem. Zawsze kupuje I mierze wiec naprawde nie wiem. Ale siara :-)

Kochane dziekuje Wam za wsparcie,za te wszystkie slowa, ktore podtrzymuja mnie na duchu!!!z calego calego serducha!!!:*:) chcialabym pocieszyc was wszystkie w waszych trudach ale sama jestem w takim dolku ,ze brak mi slow na to wszystko :( lekarz mi mowi gratuluje..a ja nawet nie zareagowalam na jego slowa,dopytujac tylko ciagle co dalej z tymi torbielami..
Aguś :*:*:*

Tak apropo rozmiarow :-)

Załączniki

• 1457385526432.jpg
    1457385526432.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Kochane dziekuje Wam za wsparcie,za te wszystkie slowa, ktore podtrzymuja mnie na duchu!!!z calego calego serducha!!!:*:) chcialabym pocieszyc was wszystkie w waszych trudach ale sama jestem w takim dolku ,ze brak mi slow na to wszystko :( lekarz mi mowi gratuluje..a ja nawet nie zareagowalam na jego slowa,dopytujac tylko ciagle co dalej z tymi torbielami..
Aguś :*:*:*
Izunia nie myśl teraz o torbielach tylko o tym szczęściu jakie się w tobie rozwija :)
Niestety potwierdza się jedna zasada że w naszym kraju jak nie zapłacisz to cię w dupie mają.
Ja leczyłam się cały czas na NFZ i dupa blada,a jak poszłam prywatnie to usłyszałam że przecież będę miała dziecko...Iza jak ci kasy nie starczy na prywatne wizyty to zastawię mój piękny,fioletowy aparat fotograficzny w lombardzie :D ;)

Do góry